Header Ads

  • Breaking Green News

    ΙΤΟΥΔΗΣ: "ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ"

    Το δεξί χέρι του Ζοτς, Δημήτρης Ιτούδης, δήλωσε πως δεν του αρέσει καθόλου που στον σημερινό αγώνα μαι τον Άρη θα παίζει η ομάδα σε άδειες εξέδρες...

    -Αναλυτικά όσα είπε την επίσημη ιστοσελίδα του Εξάστερου, paobc.gr:

    "Το πρώτο δεδομένο είναι ότι ο αυριανός αγώνας θα έχει μία βασική διαφορά με αυτόν της Πέμπτης απέναντι στην Ουνικάχα Μάλαγα, που δεν είναι καν αγωνιστικός. Δε θα έχουμε τον κόσμο μαζί μας, θα αγωνιστούμε σε άδειο γήπεδο. Είναι κάτι που καθιστά ένα παιχνίδι τελείως διαφορετικό"

    "Σε ό,τι αφορά τον αντίπαλό μας τώρα, είναι μία ομάδα που δημιουργήθηκε προς το τέλος, με κάποιες προσθήκες. Έχουμε εικόνα του Άρη μόνο από το Κύπελλο ουσιαστικά, οπότε κι είχε μόλις προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές. Γνωρίζουμε αρκετά, όμως, κάποιους παίκτες του. Επιπλέον, θα προσπαθήσουμε και στη διάρκεια του παιχνιδιού να δούμε κάποια πράγματα. Αν μπορούμε να πούμε κάτι για τον Άρη, είναι ότι έχει επιθετικό ταλέντο σε αρκετές θέσεις. Κι ο Όλιβερ είναι ο σκόρερ, κι ο Κεϊρούς, κι ο Βεργίνης, που ήταν εδώ και τον ξέρουμε, κι ο Ταπούτος στη θέση "4". Θεωρώ ότι έχουν αρκετές καταστάσεις, αρκετούς παίκτες που έχουν τη δυνατότητα να απομονωθούν, να παίξουν ένας εναντίον ενός, να σκοράρουν δηλαδή ή να πασάρουν για τους υπόλοιπους".

    "θα πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσοχή. Από εκεί κι έπειτα ότι κι εμείς είμαστε σε καλό δρόμο. Κάνουμε καλές προπονήσεις. Πρέπει να μείνουμε στο ίδιο επίπεδο συγκέντρωσης που είμαστε κι από παιχνίδι σε παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι. Είμαστε στην αρχή, ενώ κι ο Άρης χρειάζεται κι αυτός χρόνο. Έχει δουλέψει περισσότερο σε σχέση με τον πρώτο επίσημο αγώνα του και σίγουρα θα πρέπει βγαίνοντας στο γήπεδο να τον σεβαστούμε, όπως κάνουμε με κάθε αντίπαλο".

    *Παναθηναϊκός-Άρης/7:00/ΕΤ3.

    Editorial:(greenarea team) 
       

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad