Header Ads

  • Breaking Green News

    ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ 7ο ΑΣΤΕΡΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ!

    Φτάσαμε στην αφετηρία για το 7ο αστέρι στην Πόλη. Επίσημα το ταξίδι της αρμάδας του Ζοτς ξεκινάει κόντρα στην Ισπανική Μάλαγα...(+VIDEO)

    Σε προηγούμενο άρθρο μου με θέμα το μπάσκετ είχα γράψει ότι είναι ένα άθλημα που παίζουν όλοι και το σηκώνει η Πανάθα. Φέτος? Ας μας το δώσουν από τώρα να τελειώνουμε. Με δύο κινήσεις ματ εκτινάχθηκε η ομάδα

    1ον, με την αποχώρηση Τέπιτς όχι μόνο έφυγε ένας κακός παίχτης αλλά γλίτωσε και η ομάδα ένα μεγάλο συμβόλαιο αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

    2ον, με την έλευση του Σάρας. Πολλοί είπαν πολλά και έγραψαν άλλα τόσα. Βλακείες. Αφού ο Στρατηγός Ζοτς είπε το ναι, τότε κάτι ξέρει. Και πιστεύω ότι και ο Σάρας θα είναι πιο σοβαρός φέτος και …. θυμηθείτε με στο τέλος της περιόδου … θα μας κάνει να ξεχάσουμε το Διαμαντίδη (σχήμα λόγου βέβαια, μην πέσει και κανά ταβάνι και μας πλακώσει). Και εδώ που τα λέμε θέλει και ο Μητσάρας ένα παιχταρά δίπλα του γιατί έλιωσε την περσινή σεζόν.
    Θέλει και δυο ανάσες παραπάνω. Ολοταχώς λοιπόν για το έβδομο αστέρι. Για την Ελλάδα δεν λέω κάτι γιατί το ξέρουμε το αποτέλεσμα. +1 πρωτάθλημα και … αν δεν είμαστε ελεήμονες … +1 κύπελλο. Η διαφορά μας με τις άλλες ομάδες είναι η μέρα με τη νύχτα. Άραγε πουλήσανε αυτοί οι Αγγελόπουλοι ή ακόμα? Δεν αγοράζει κανείς? Κρίμα. Το μόνο που με λυπεί είναι ότι εάν πετύχω στην Ευρώπη το Μπουρούση θα στεναχωρήσω και τον Αντώναρο, αλλά έτσι είναι η ζωή.

    Πρέπει να βάλουμε άλλους στόχους στο μπάσκετ. Ίσως κάποια ρεκόρ. Γιατί ρε παιδί μου κακά τα ψέματα μέχρι το Φεβρουάριο χασμουριόμαστε και λίγο. Τι να δεις από την Πανάθα? Όλο τα ροζ φύλλα αγώνα μαζεύει. Ενώ άμα βάλουμε στόχο τίποτε άλλο θα έχει πιο ενδιαφέρον π.χ. συνεχόμενες κατοστάρες, συνεχόμενες νίκες, νίκες μόνο με τρίποντα, νίκες χωρίς να έχει κάποιος παίχτης πάνω από δύο φάουλ … κάτι βρε αδερφέ. Όπως και να έχει ο μπασκετικός έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας και είμαστε έτοιμοι και φέτος να μας κάνει να δακρύσουμε από χαρά μόνο όπως ο Ζότς και η παρέα του ξέρουν. Ετοιμαστείτε, ο ΕΞΑΣΤΕΡΟΣ ξεκινάει πάλι...! 

    -VIDEO HD: Με φανταστική μουσική επένδυση... 





    Editorial:Marulio

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad