Header Ads

  • Breaking Green News

    ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ(?)

    Πριν 6 μέρες, μας στάλθηκε από αναγνώστη μας, ένα δημοσίευμα για τον πρίγκιπα Σουλτάν και την επίσκεψή του το καλοκαίρι σε τουριστικό θέρετρο της χώρας μας...(+Pic) 

    Ο ανάγνωσης, μας ζητούσε να ψάξουμε το θέμα και αυτό κάναμε. Πιο συγκεκριμένα...πρόκειται για δημοσίευμα της εφημερίδας "Η ΓΝΩΜΗ" της Πάτρας στις 22 Ιουλίου, ο πρίγκιπας Σουλτάν μαζί με την σύζυγο του, πριγκίπισσα Σαμούλ και τον συνεργάτη του Βλάση Τσάκα, είχαν επισκεφτεί τουριστικό θέρετρο της Πελοποννήσου, στην περιοχή της Πυλίας.

    Μάλιστα η εφημερίδα στο άρθρο της παρουσιάζει προσωπικές στιγμές του νιόπαντρου ζευγαριού και δηλώσεις του πρίγκιπα Σουλταν..." Περνάμε υπέροχα, είναι πανέμορφο μέρος, εγώ έχω έρθει ξανά εδώ. Για τη Σαμουλ είναι η πρώτη φορά και πραγματικά παίρναμε υπέροχα".
    Προφανώς ο πρίγκιπας και η συζύγου του, μαζί με την συνοδεία τους... θα έφτασαν στο λιμάνι της Πύλου με κάποιο ιδιωτικό κότερο.

    Στη συνέχεια το άρθρο της εφημερίδας έχει αναφορές και σε άλλους γνωστούς Έλληνες επιχειρηματίες και ηθοποιούς του Χόλιγουντ που επέλεξαν την ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου για ολιγοήμερες διακοπές μακριά από τα φώτα τις δημοσιότητας.


    Το δημοσίευμα μας προξένησε πολλά ερωτήματα, καταρχήν ας τα πάρουμε με τη σειρά...

    Πριν 3 μήνες δεν ήξερε κανένας τον πρίγκιπα Σουλτάν,ούτε την ύπαρξη του, ούτε το πλήρες όνομα του(υπάρχει στο έντυπο της εφημερίδας που θα δείτε παρακάτω), ούτε είχαμε δει φωτογραφία του ίδιου του Σουλτάν, ούτε βέβαια και του συνεργάτη Τσάκα.

    Πως γίνεται μια τοπική(!) εφημερίδα να ξέρει το πλήρες όνομα του πρίγκιπα πριν τρεις μήνες? Πως γίνεται να ξέρει το όνομα της πριγκίπισσας και μάλιστα πως είναι και νιόπαντροι? Πως γίνεται να έχει δηλώσεις του ίδιου του πρίγκιπα και να λέει πως έχει ξανά έρθει? Πως γίνεται να έχει ή να είχε βγάλει φωτογραφίες η εφημερίδα  τον πρίγκιπα και τον Τσάκα? Επαναλαμβάνουμε όλα αυτά πριν 3 μήνες! Περίεργο δεν είναι?...





    (κλικ στο έντυπο για μεγέθυνση)













        
    -Ας αναλύσουμε λίγο τη φωτογραφία...

    1ον) Για να μην γελιόμαστε το φόντο(ανάκτορο) πίσω από τον πρίγκιπα και τον Τσάκα είναι φωτοσοπ της εφημερίδας για να τονίσει την πριγκιπική καταγωγή του Σουλτάν.
    2ον) Είναι ξεκάθαρο και ας είναι ασπρόμαυρη η φωτογραφία πως πρόκειται για τον πρίγκιπα Σουλτάν και τον Τσάκα.
    3ον) Στη φωτογραφία όπως διακρίνουμε, ο πρίγκιπας φοράει γυαλιά ηλίου,μαντίλα και μια λεπτή κελεμπία μόνο λευκή, συνήθως την φοράνε το καλοκαίρι.
    4ον) Η "πόζα" του πρίγκιπα στη φωτογραφία φαίνεται να περπατάει και κοιτάει προς τα κάτω, αυτή τη φωτογραφία δεν την έχουμε δει πότε, ούτε βέβαια την έχει μοιράσει σε κανένα σαιτ ο Τσάκας. Επίσης και τη συγκεκριμένη "πόζα" του Τσάκα σαν να γελάει στο φωτογραφικό φακό, δεν την έχουμε δει ποτέ ξανά.

    Όλα τα παραπάνω όπως σας τα παραθέσαμε... τα βλέπεται να έγιναν τυχαία, από μόνα τους? Υπάρχει περίπτωση το δημοσίευμα να είναι στημένο? Και που βρήκε πριν τρεις μήνες μια τοπική εφημερίδα το όνομα και φωτογραφίες του πρίγκιπα και του Τσάκα, όταν μεγάλα σαιτ και αθλητικές εφημερίδες δεν μπορούσαν να βρουν τίποτα απολύτως, πέραν από αυτά που έδινε ο Τσάκας στο τύπο? Είναι αδύνατον να έγιναν όλα αυτά τυχαία...! 

    Συνεργάτης μας(όχι αρθρογράφος μας) επικοινώνησε με την εφημερίδα και ξενοδοχεία της Πύλου, Δεν αρνήθηκαν την ύπαρξη του συγκεκριμένου άρθρου και την παρουσία του πρίγκιπα στην περιοχή της Πελοποννήσου, μη θέλοντας να δώσουν πολλές λεπτομέρειες. Όπως καταλαβαίνετε το πέπλο μυστηρίου και αμφισβήτησης γύρο από το αν είναι πρίγκιπας ή όχι ο Σουλταν Αλ Σαουντ έχει καταρριφθεί πλήρως! Βλέπεται και μόνοι σας στη φωτογραφία πως είναι το ίδιο πρόσωπο με τις φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει μέσο του εκπρόσωπου του σε όλα τα σαιτ και εφημερίδες.


    (Χθες βράδυ ο Τσάκας "ρωτήθηκε"  χωρίς όμως λεπτομέρειες από ακροατή, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη... "Αν είναι πραγματική η φωτογραφία μιας(αόριστα) εφημερίδας Γνώμη, για επίσκεψη του ίδιου και του Σουλτάν στην Πύλο τον Ιούλιο", ο Τσάκας άργησε να απαντήσει και αρκέστηκε να πει άπλα και χωρίς να το ξεκαθαρίσει, πως... ο ίδιος δεν ήταν στην Πύλο τον Ιούλιο.) 


    Που κρύβετε η αλήθεια...στο δημοσίευμα ή σε αυτά που είπε ο Τσάκας?
    Δυο εκδοχές υπάρχουν... Ο πρίγκιπας ή ήρθε στην Ελλάδα τον Ιούλιο ή "κάποιοι" θέλουν να έχουν κρυφή τη συγκεκριμένη επίσκεψη.Γιατί άραγε?...

    Υπάρχει και μια τρίτη εκδοχή...Το deal με τον Τζίγγερ και τον Πρίγκιπα να έχει γίνει ήδη (ας μην ξεχνάμε και την ύπαρξη ενός άλλου προσώπου που δεν ξέρουμε ακόμα, στις πρώτες επαφές πριν μήνες, ανάμεσα σε πλευρά πρίγκιπα και Τζιγγερ) και όλος αυτός ο ντόρος τις τελευταίες μέρες με εγγυητικές και γνήσια υπογραφής, να γίνεται για το θεαθήναι...! 

    Θα δείξει μέχρι το τέλος της εβδομάδας, αν τα παραμύθια βγαίνουν αληθινά κάποιες φορές ή παραμένουν μόνο παραμύθια...!!

    Υ.Γ. Εμείς οφείλαμε να εξετάσουμε το παραπάνω δημοσίευμα και να σας παραθέσουμε όλα αυτά που πρέπει, για να βγάλετε μια άκρη στις όποιες απορίες σας και στις δίκες μας βέβαια, ελπίζω να σας βοηθήσαμε.Τα συμπεράσματα για το δημοσίευμα, δικά σας...!!!

    Editorial: (greenarea team)
     

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad