Header Ads

  • Breaking Green News

    ΖΕΚΑ: "Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ"

    Ο Πορτογάλος μέσος τόνισε πως η ομάδα έχει αυτοπεποίθηση και θα έρθουν ακόμα καλύτερα παιχνίδια...(+Δηλώσεις Κλέιτον, Γόντικα)

    "Η ομάδα αισθάνεται καλύτερα. Έχουμε βελτιωθεί υπάρχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και όλα αυτά φαίνονται στο γήπεδο. Ο Παναθηναϊκός έκανε τον αγώνα πιο εύκολο και πιστεύω πως παίζουμε καλά από την αρχή γιαυτό έχουμε μια καλή παρουσία στο πρωτάθλημα".


    Αναφορικά με την παραμονή των πράσινων στη κορυφή της βαθμολογίας,είπε:

    "Παίζουμε για να φτάσουμε και να παραμείνουμε στην κορυφή. Ξέρουμε πως είναι δύσκολο γιατί υπάρχουν και άλλες καλές ομάδες, αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας. Ερχόμαστε από μια σειρά δύσκολων αγώνων. Το θέμα είναι να σκεφτούμε τον επόμενο και πως να τον κερδίσουμε".
    --------------

    -Κλέιτον:
    "Η αυτοπεποίθηση που έχει αυτή την στιγμή η ομάδα είναι στα ύψη. Μας έχει περάσει μία πολύ καλή ψυχολογία ο προπονητής και εμείς θα συνεχίσουμε έτσι"


    Για το ματς στην Τούμπα;
    "Είναι ένας δύσκολος αγώνας. Κάθε φορά που παίζουμε εκεί είναι ένας δύσκολος αγώνας. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας δυνατός αντίπαλος και πάμε εκεί να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για τη νίκη"


    Τι κρατάτε από τον αγώνα με τον Εργοτέλη;
    "Κρατάμε το αγωνιστικό κομμάτι, την απόδοση μας. Πιστεύω ότι είναι το πιο σημαντικό. Όλοι τρέχαμε και όλοι δώσαμε το 100% για να νικήσουμε. Το αποψινό σκορ μπορεί να έρθει ξανά αν και εφόσον δίνουμε όλοι τα πάντα"


    Μήπως είναι καλύτερα να παίζει η ομάδα χωρίς επιθετικούς;
    "Θα δείξει στην συνέχεια. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι"


    Ακούστηκε και το όνομα του Φερέιρα από την εξέδρα...
    "Είναι μία δικαίωση για τον μίστερ που κάνει καλή δουλειά και φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Είναι μία επιβράβευση και κάτι θετικό για την ομάδα. Αυτό σημαίνει πως ο κόσμος είναι μαζί μας και μαζί με τον προπονητή. Στηρίζει την ομάδα και αυτό είναι σημαντικό για εμάς"


    Αν ο Παναθηναϊκός νικήσει εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ, θα είναι αυτό ένα αβαντάζ για την υπόθεση τίτλος;
    "Χτυπάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Όπως είπα το επόμενο ματς είναι δύσκολο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε μία καλή εμφάνιση για να βγούμε νικητές."
    ----------------

    -Γόντικας:
    "Ο κόσμος το ευχαριστήθηκε και αυτό είναι το πιο σημαντικό"

    Για το σύνθημα υπέρ του Ζεσουάλδο Φερέιρα, είπε:
    "Ο κόσμος είδε καλό θέαμα, δύο δοκάρια και τέσσερα γκολ. Αυτό ήταν μία αναγνώριση για τον κύριο Φερέιρα".


    Για τα διοικητικά εξελίξεις,είπε:
    "Μη με ρωτάτε. Το χειρίζεται η πλευρά των δικηγόρων του κυρίου Βαρδινογιάννη. Με αφορά μόνο το αγωνιστικό μέρος. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το θέαμα. Αντικατοπτρίζει τη δουλειά που κάνει ο Φερέιρα. Εξ ου και οι επιδοκιμασίες από τη μεριά του κόσμου".


    Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα,είπε:
    "Ακολουθούν πολύ δύσκολα παιχνίδια. Αντιμετωπίζουμε το κάθε ένα ξεχωριστά αν και εφέτος πιστεύω ότι έχει ανέβει το αγωνιστικό επίπεδο στο πρωτάθλημα".


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad