Header Ads

  • Breaking Green News

    ΖΟΤΣ: "ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΜΑΣ"

    Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα στο Ζάγκρεμπ, στάθηκε στην παρουσία των οπαδών του τριφυλλιού στο γήπεδο  και λιγότερο για την νίκη της ομάδας του...    

    -Αναλυτικά είπε:

    "Υπάρχει μια διαφορά ποιότητας των δυο ομάδων και αυτό νομίζω ότι το καταλαβαίνουν όλοι. Για αυτή τη χρονική στιγμή της Ευρωλίγκας είναι σημαντικό το ότι παίξαμε πολύ καλή άμυνα. Επιθετικά βέβαια ήμασταν κακοί καθώς υποπέσαμε σε πολλά λάθη ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και στον δευτερεύοντα αιφνιδιασμό"

    "Επίσης πολλά λάθη κάναμε και στο πέντε εναντίον πέντε παίζοντας στο μισό γήπεδο και δεν έπρεπε να τα κάνουμε. Είναι πολύ σημαντικό να τα διορθώσουμε. Εμείς πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Όπως είπα στην άμυνα ήμασταν πολύ καλοί. Σίγουρα δεν είναι εύκολο για εμάς ακόμα και έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε και μέρα με την μέρα θέλουμε να βελτιωνόμαστε".

    Σε ερώτηση, για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που τίμησαν τον Στόγιαν Βράνκοβιτς πριν τον αγώνα, είπε:
    "Είμαι πολύ περήφανος για τον κόσμο μας. Θέλω να τους ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου που ήρθαν εδώ να μας στηρίξουν παρά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα. Είναι φοβερό αυτό που έκαναν με τον Στόγιαν Βράνκοβιτς"

    Για μια ακόμη φορά θέλω να τους ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου και ελπίζω και στο μέλλον να τους έχουμε και πάλι κοντά μας να μας στηρίζουν. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς που ήταν εδώ. Τέλος θέλω να τονίσω και πάλι ότι η κίνηση να απονείμουν την πλακέτα στον Στόγιαν Βράνκοβιτς ήταν πολύ σημαντική".

    Editorial: (greenarea team)
      

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad