Header Ads

  • Breaking Green News

    ΖΟΤΣ: "ΗΤΑΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ"

    Εντύπωση προκάλεσε στον Ζότς η επιβλητική εμφάνιση των παικτών του στη νίκη επί της  Μάλαγα, αλλά και πάλι επισήμανε πως η ομάδα δεν είναι ακόμα έτοιμη...

    -Αναλυτικά όσα είπε μετά τον αγώνα:

    "Η πρώτη μου εντύπωση είναι πως είναι όμορφα να είσαι στο ΟΑΚΑ και να παίξουμε εδώ το πρώτο παιχνίδι μας στην Ευρωλίγκα. Είπα ότι δεν ήμασταν έτοιμοι και ήταν έκπληξη για μένα αυτή η καλή εμφάνιση. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά γιατί παίξαμε αρκετά λεπτά καλά αλλά αυτό δεν αρκεί"

    "Πρέπει να αρχίσουμε να καταλάβουμε και να αναγνωρίζουμε κάποιες καταστάσεις πιο εύκολα και πρέπει να δουλέψουμε πολύ και στην άμυνα.Είναι η αρχή της σεζόν και έχουμε πολύ δουλειά. Εύχομαι όλοι να είναι υγιείς και να έχουμε καλή σεζόν... Συγχαρητήρια στους παίκτες μας και στους φιλάθλους μας για την πολύ ωραία ατμόσφαιρα".

    "Ότι σας είπα στη συνέντευξη τύπου, το είπα και στους παίκτες μου. Θα έπρεπε να ξεχάσουν ότι προβλήματα είχαν. Και όντως υπήρχε ο φόβος ότι δεν θα παίξουμε καλά. Είχαμε επτά παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων που σημαίνει ότι δουλέψαμε σαν ομάδα.

    Στο δεύτερο δεκάλεπτο παίξαμε κάτι... σαν άμυνα. Στο τρίτο δεκάλεπτο η Μάλαγα δεν πήρε κανένα επιθετικό. Στο δεύτερο ημίχρονο σκόραραν 28 πόντους λιγότερους από το πρώτο ημίχρονο. Και κάτι που ήταν σημαντικό είναι ο Φρίλαντ που στα τελευταία του παιχνίδια είχε πάνω από 10 πόντους και 10 ριμπάουντ. Απόψε τον σταματήσαμε και είναι πολύ σημαντικός παίκτης για αυτούς.

    Έπαιξαν χωρίς τον Φιτς που είναι σημαντικός παίκτης για αυτούς. Χρησιμοποίησαν τον Πέριτς που έπαιξε αρκετό χρόνο που ήταν η έκπληξη τους. Προσπαθήσαμε να σταματήσουμε τους Βάλτερς και Ρόλαντ που σήμερα είχαν μόλις 3 ασίστ. Οπότε όλα ήταν τέλεια".

    Σε ερώτηση για το θέμα των ασίστ και τον Καϊμακόγλου, είπε:
    "Υπήρχε μία περίοδος που ο Καϊμακόγλου ήταν εκτός από όλα... Του μιλήσαμε και του είπαμε ότι είναι σημαντικός παίκτης για μας. Πρέπει να συνεχίσει έτσι. Δεν μπορούμε για ένα παιχνίδι να τον κρίνουμε. Τον χρειαζόμαστε.

    Και δεν είναι μόνο ο Καϊμακόγλου αλλά και πολλοί παίκτες. Ξέρουμε ότι στην ζωή μας τα κίνητρα είναι κάτι πολύ σημαντικό και πρέπει να αγωνιζόμαστε πάντα με υψηλό κίνητρο".

     Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad