Header Ads

  • Breaking Green News

    ΜΠΟΥΜΣΟΝΓΚ: "ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΩΣ ΟΜΑΔΑ"

    Σύμφωνα με τον Ζαν Αλεν Μπουμσονγκ, ο Παναθηναϊκός παίζει σαν σύνολο και όχι με μονάδες, κάτι που του δίνει και τα θετικά αποτελέσματα...

    -Αναλυτικά όσα είπε:

    "Ο Παναθηναϊκός λειτουργεί ως ομάδα και αυτό είναι το μεγάλο όπλο του.
    Πήραμε μία σημαντική νίκη, που μας κρατάει στην κορυφή της βαθμολογίας. Σκοράραμε τρία γκολ, δεν παίξαμε πολύ καλά, αλλά αυτό που μετράει είναι η νίκη που πήραμε"


    Είναι δύσκολο το ματς με τον Άρη;
    "Ναι, σίγουρα, όλα, όμως, τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα, επειδή και ο Άρης χρειάζεται βαθμούς, ίσως θα θελήσει να ξεκινήσει την σεζόν κόντρα σε εμάς. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι δύσκολα για εμάς. Σίγουρα παίζουμε καλά τώρα. Θέλουμε να παραμείνουμε στην κορυφή. Την Κυριακή όμως θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας, αλλά θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα, που όπως είπα θα θέλει να κάνει μία μεγάλη νίκη".


    Για την άμυνα και τον Καπίνο, είπε...
    "Όλη η ομάδα αμύνεται καλά. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να το κάνουμε και ακόμη και όταν κερδίζουμε, να διορθώνουμε πολλά πράγματα. Όλοι να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό ώστε η ομάδα να αποδίδει ακόμη καλύτερα.
    Είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας. Η Ελλάδα χρειάζεται ένα γκολκίπερ σαν τον Καπίνο. Είναι νέος και θα βελτιωθεί και άλλο, παίζοντας με έμπειρους παίκτες και με ένα πολύ καλό προπονητή, όπως είναι Φερέιρα".

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad