Header Ads

  • Breaking Green News

    ΜΠΟΥΜΣΟΝΓΚ: "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ"

    Ο Γάλλος αμυντικός του Παναθηναϊκού, Ζάν Αλέν Μπουμσόνγκ, σε συνέντευξη του μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Φερέιρα, επίσης τόνισε πως με την ΑΕΚ θέλουν μόνο τη νίκη...

    -Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:


    Που πιστεύεις ότι οφείλεται αυτή η αγωνιστική μεταμόρφωση του Παναθηναϊκού;
     "Θα έλεγα ότι είναι η αυτοπεποίθηση σε συνδυασμό με τη γαλήνη. Και τα δύο βασιλεύουν μέσα στην ομάδα. Άρα θα έλεγα ποιότητα + γαλήνη= καλά αποτελέσματα.

    Αναμφισβήτητα είμαστε μέρος και μέλος αυτής της γαλήνης, μετά από μια δύσκολη χρονιά πέρυσι και μια δύσκολη αρχή εφέτος, ιδιαίτερα λόγω του αποκλεισμού μας από την Ευρώπη, είχαμε φτάσει στο ναδίρ. Και είπαμε ότι πλέον, πρέπει όλοι μαζί να πολεμήσουμε, να γίνουν όλοι μαζί μια ομάδα, μαζί να κερδίζουμε και μαζί να χάνουμε...".

    Ποιό είναι για εσένα  το κλειδί της επιτυχίας ενόψει του αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ;
    "Θα έλεγα ότι επειδή ακριβώς παίζουμε καλά, θα πρέπει να έχουμε ταπεινοφροσύνη. Πρέπει να είμαστε ταπεινοί και τα καλά αποτελέσματα θα έρθουν στη διάρκεια του χρόνου, παίζοντας σωστά και παραμένοντας ταπεινοί. Ένας παίκτης αναμφισβήτητα θέλει να κερδίζει ένα ντέρμπι.
    Όμως έχουμε ένα δρόμο, τον οποίο ακολουθούμε ως το τέλος, όλοι μαζί, είτε παίζουμε με μια ομάδα που θεωρείται υποδεέστερη, είτε παίζουμε με μια ομάδα που μπορεί να είναι ισοδύναμη μας ή καλύτερη. Αλλά έχουμε το συγκεκριμένο δρόμο, τον οποίο όλοι στην ομάδα ακολουθούμε πιστά. Το λάθος θα ήταν να βάζαμε πολύ ενθουσιασμό στο ντέρμπι και να χάσουμε τις αρχές, τις οποίες έχουμε αυτή τη στιγμή".

    Έχεις διαμορφώσει εικόνα για την ΑΕΚ στα τελευταία της παιχνίδια;
    "Ναι, είδα την ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Είναι μια καλή ομάδα και μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι ένα ντέρμπι και ακριβώς επειδή παίζουμε καλά, αυτό μπορεί να αποτελέσει κίνητρο για τους αντιπάλους μας, ώστε να προσπαθήσουν να μας αντιμετωπίσουν και να μας κερδίσουν".

    Πιστεύεις πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος;
    "Όταν παίζεις στον Παναθηναϊκό, παίζεις για να είσαι πρωταθλητής. Βεβαίως ο δρόμος είναι μακρύς και χρειάζεται να είμαστε ενωμένοι και προσηλωμένοι στο στόχο μας. Και στα καλά και στα άσχημα...
    Ξέρω πως μπορεί να εμφανιστούν κατά τη διάρκεια της σεζόν, κάποιες στιγμές πιο δύσκολες. Τότε πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι και με αυτή τη φιλοσοφία, θα μπορέσουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα".

    Ο Ζεσουάλντο Φερέιρα ήταν ο άνθρωπος που κατάφερε να δώσει καλύτερο κλήμα και απόδοση στην ομάδα;
    "Απολύτως. Βέβαια η αγωνιστική σεζόν ακόμα δεν έχει τελειώσει. Όταν είχαμε κάποια άσχημα αποτελέσματα, υπήρχε έντονη κριτική προς τον κ. Φερέιρα, όμως θα έλεγα ότι ο κ. Φερέιρα είναι ο διευθυντής ορχήστρας.
    Είναι εκείνος που χτίζει, διευθύνει και κατευθύνει την ομάδα. Βεβαίως και οι παίκτες παίζουν το ρόλο τους, αλλά ο προπονητής είναι εκείνος που ξέρει πάρα πολύ καλά τη δουλειά του, ξέρει πάρα πολύ καλά τι κάνει και ξέρει πάρα πολύ καλά να μας καθοδηγεί".

    Για εσένα δυο λόγια..., πέρσι είχες καλή σεζόν στον Παναθηναϊκό, φέτος όμως δείχνεις αγωνιστικά αναγεννημένος. Τι έχει αλλάξει προς το καλύτερο;
    "Κοιτάξτε είναι ανθρώπινο. Κάθε άνθρωπος όταν αισθάνεται κάπου όμορφα και καλά, δίνει το παν. Και για μένα έτσι είναι τα πράγματα. Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά σε αυτή την ομάδα, αισθάνομαι πολύ όμορφα σε αυτή την πόλη, αισθάνομαι υπέροχα σε αυτή την ηλιόλουστη χώρα, αν και τον τελευταίο καιρό υπάρχουν κάποια προβλήματα.
    Όμως αυτή η χαρά του να βρίσκομαι εδώ, αυτή η χαρά της ζωής μου δίνει το έναυσμα να πετύχω καλά αποτελέσματα. Σε αυτόν τον δρόμο βοηθούν αναμφισβήτητα πάρα πολύ και οι οπαδοί μας. Ξέρουν οι φίλαθλοι πως όταν δίνουμε χαρά και τους έχουμε δίπλα μας, όλα πάνε καλά.
    Βεβαίως όταν τα πράγματα είναι αρνητικά και εκείνοι είναι στενοχωρημένοι. Όμως όταν τα πράγματα πάνε καλά αποτελούν ένα έναυσμα και μια δύναμη για να μπορέσουμε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα και καλύτερα πράγματα. Δεδομένου ότι η Ελλάδα έχει μεγάλες περιόδους ηλιοφάνειας, είμαι πεπεισμένος πως ο Παναθηναϊκός θα ακολουθήσει την ίδια λάμψη του ήλιου...".

    Editorial: (greenarea team)
     

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad