Header Ads

  • Breaking Green News

    ΖΟΤΣ: "ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ"

    Ο Ζότς στη συνέντευξη τύπου μετά την νίκη επί της Ζαλγκίρις, στάθηκε στο κακό πρώτο ημίχρονο των παιχτών του και στο καλό δεύτερο...

    -Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

    "Ευχαριστώ και τους φιλάθλους για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν...! Η Παρασκευή είναι μία πολύ καλή μέρα για το μπάσκετ... Τώρα θα πρέπει να προσαρμοστούμε στην δυσάρεστη πραγματικότητα ότι την Κυριακή παίζουμε και πάλι χωρίς φιλάθλους... Τίποτα... καλύτερο για το μπάσκετ από αυτό"

    "Είπαμε ότι η Ζαλγκίρις έχει ποιότητα. Προσπάθησαν να τρέξουν και να πετύχουν εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό, ή να σουτάρει πολλά τρίποντα. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι τεμπέλικα, δεν παίξαμε καλή άμυνα, σκόραραν συνεχώς εύκολους πόντους. Και στην επίθεση μας δεν ήμασταν πολύ δυναμικοί και επιθετικοί. Έτσι δεν μπορούσαμε να δούμε κάποιες εύκολες καταστάσεις και κάναμε πολλά λάθη".

    "Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε, είχαμε 7 κλεψίματα και μόνο 6 λάθη. Είχαμε εξαιρετικό σκοράρισμα και από την περιφέρεια με 8/14 τρίποντα και 14 ασίστ. Πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο από τους παίκτες μου. Απέναντι σε μία ομάδα που διαθέτει ποιότητα και θα αγωνίζεται καλύτερα στη συνέχεια". 

    Editorial: (greenarea team)
        

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad