Header Ads

  • Breaking Green News

    ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ Ο ΕΞΑΣΤΑΡΟΣ!

    Στο ξεκίνημα χαλαρό παιχνίδι για τον Εξάσταρο απέναντι στη Ζάγκρεμπ, αλλά ισοπεδωτικό στα τα 2 τελευταία δεκάλεπτα που του έδωσε την 5η νίκη...(+VIDEO,αναλυτικό άρθρο) 

    Και ξανά προς την δόξα τραβά! Με καλύτερο παίχτη τον Μάικ Μπατίστ, εύκολη νίκη στο φινάλε για τους πρωταθλητές Ευρώπης κόντρα στη Ζάγκρεμπ με 94-76...

    Χρειαζόταν αυτή η νίκη για την ομάδα βαθμολογικά γενικά αλλά και για τους παίχτες, ήταν ανάσα ψυχολογίας για την συνέχεια, μετά και την απρόσμενη ήττα από την Καβάλα στο πρωτάθλημα.


    -Ας δούμε τον αγώνα δεκάλεπτο, δεκάλεπτο...

    Το πρώτο δεκάλεπτο δεν ξεκίνησε ιδανικά, οι φιλοξενούμενοι πιο ενθουσιώδεις αιφνιδίασαν στην επίθεση και το ματς πήγαινε πόντο πόντο, με ευάλωτη την πράσινη άμυνα και μόνο τον Μπατίστ να στέκεται στο ύψος του, σκορ δεκάλεπτου 24-22.

    Στη δεύτερο δεκάλεπτο ο Ζότς προσπάθησε να ξυπνήσει τους παίχτες του στην άμυνα, άλλα δεν εισακούστηκε όσο θα έπρεπε,  με συνέπεια οι φιλοξενούμενοι να εκμεταλλευτούν την αστοχία των πράσινων και την κακή άμυνα, έκλεισαν το δεύτερο δεκάλεπτο με 1 πόντο μπροστά και σκορ 48-49.

    Η ανάπαυλα για τους πρωταθλητές έκανε καλό, στο τρίτο δεκάλεπτο ήταν πιο δραστήριοι οι παίχτες, διόρθωσαν τα προβλήματα στην άμυνα, αποκτώντας έτσι και το πάνω χέρι για τη συνεχεία του αγώνα. Οι Μπατίστ και Λόγκαν ήταν ποιο αποτελεσματικοί όπως και ο Σάτο με καλάθια που αύξησαν την διάφορα στους  9 πόντους,σκορ τρίτου δεκάλεπτου 71-62.

    Το τέταρτο δεκάλεπτο πήρε διαδικαστικό χαρακτήρα για τους πράσινους, με την διαφορά να ανεβαίνει, παρουσίασαν και θέαμα προς το τέλος, με τον Σάρας στα κέφια του και ας μην πέτυχε πάνω από 5 πόντους.Δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος, εκτός από την διαφορά που άνοιξε τους 18 πόντους, τελικό σκορ 94-76, με τους πρωταθλητές να παίρνουν την 5η νίκη στη διοργάνωση μέχρι τώρα.

    *Ο Διαμαντίδης μπορεί να μην πέτυχε πολλούς πόντους(μόλις 2) , αλλά βοήθησε στη δημιουργία και στην άμυνα, παίζοντας σε διάρκεια ποιο πολύ από όλους με 29 λεπτά.

    Τα δεκάλεπτα: 24-22, 48-49,71-62, 94-76.

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ομπράντοβιτς): Μάριτς, Μπατίστ 18, Λόγκαν 13 (3), Σάτο 12 (4), Καλάθης Π. 2, Διαμαντίδης 2, Βουγιούκας 10, Καλάθης Ν. 13 (1), Κυρίτσης 5 (1), Σμιθ 9, Καϊμακόγλου 5 (1), Γιασικεβίτσιους 5 (1).

    ΚΚ Ζάγκρεμπ (Μούριτς): Μουλαομέροβιτς 18 (1), Μάσιτς, Σίμον 15 (1), Κασούν 4, Φορντ 12, Ντιά 2, Μέι 12, Ράντσιτς 6 (2), Όζμπολτ 2, Χέιτβελτ 5 (1).
    ---------------------------------------------------------
    -VIDEO:



    Editorial: (greenarea team)
         

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad