Header Ads

  • Breaking Green News

    ΖΟΤΣ: "ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΜΕ ΣΩΣΤΑ ΣΤΟ 2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ, ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ"

    Μετά την νίκη επί της Ζάγκρεμπ, στη συνέντευξη τύπου ο Ζότς στάθηκε περισσότερο στην θετική απόδοση των παιχτών του στα 2 τελευταία δεκάλεπτα....

    -Αναλυτικά όσα είπε:

    "Χθες είχαμε πει στη συνέντευξη Τύπου, ότι θα είναι ένα τελείως διαφορετικό ματς το σημερινό, καθώς η Ζάγκρεμπ θα έπαιζε καλύτερα σε σχέση με πριν από ένα μήνα".

    Για την άμυνα, είπε:
    "Έχω πολύ έμπειρους παίκτες στην ομάδα και ξέρουν πώς να παίζουν, κυρίως επιθετικά. Γι’ αυτό είχαμε πει πως εάν θέλουμε να κερδίσουμε, θα έπρεπε να παίξουμε καλή άμυνα. Η αλήθεια όμως είναι πως δεν παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, γι’ αυτό αλλάξαμε την άμυνά μας στο δεύτερο". 

    Για την αντίδραση των παιχτών του στο δεύτερο ημίχρονο, είπε:
    "Είμαι ικανοποιημένος από τα συνολικά 43 ριμπάουντ, αλλά ακόμα περισσότερο για τα 20 επιθετικά, τα οποία δείχνουν βούληση από τους παίκτες μου να κυνηγήσουν όλες τις μπάλες. Επίσης σημαντικό είναι ο τρόπος που αντιδράσαμε στην άμυνα ζώνης. Πιστεύω πως το δεύτερο μέρος αποτέλεσε παράδειγμα να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε έτσι".

    Για τον κόσμο, είπε:
    "Ευχαριστώ τους φιλάθλους μας που ήρθαν και στήριξαν την ομάδα. Πριν από τον αγώνα, είχα πει πως όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι έτοιμοι για να αγωνιστούν, καθώς όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά είναι σημαντικός για την ομάδα".

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad