Header Ads

  • Breaking Green News

    ΦΕΡΕΙΡΑ: "ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ"

    Ο Ζεσουαλδο Φερέιρα μετά τον αγώνα με τον ΟΦΗ, στη συνέντευξη τύπου στάθηκε στους οπαδούς της ομάδας, στην σημαντική νίκη και στους παίχτες της ακαδημίας... 


    -Αναλυτικά όσα είπε:

    "Θα ήθελα να ξεκινήσω με τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, ευχαριστώντας τους με τον τρόπο που συνόδευσαν την ομάδα και ήταν συνεχώς δίπλα μας, είναι η πρώτη φορά που είμαι στην Ελλάδα με τους οπαδούς να συνοδεύουν τόσο καλά και συνεχώς την ομάδα μας και χωρίς καπνογόνα και φωτοβολίδες δυσκολεύοντας την ατμόσφαιρα στο παιχνίδι. Ήταν ένας υγιές τρόπος και δεν εξεπλάγη, ήταν μια ατμόσφαιρα που μας άρεσε πάρα πολύ".

    "Ο ΟΦΗ ήταν ένας δύσκολος αντίπαλος, είναι κάθε φορά ολοένα και πιο δύσκολο να αντιμετωπίζουμε τέτοιες ομάδες, δουλεύουμε ωστόσο πολύ για τέτοιου είδους ματς, ο ΟΦΗ έκλεισε πολύ τον άξονα και αναγκαστήκαμε με παίζουμε περισσότερο από τα άκρα. Να έχουμε αρκετή υπομονή στο παιχνίδι μας. Και ενώ πετύχαμε τρία γκολ δεν σημαίνει ότι ήμασταν τόσο ισχυροί όσο είμαστε. Όλες οι ομάδες όταν αντιμετωπίζουν έναν τέτοιο αντίπαλο κοιτούν πως θα τον εξουδετερώσουν.
    Και υπήρχαν στιγμές ενώ παίζαμε από τα άκρα δεν εξουδετερώσαμε τον αντίπαλο. Ο αγώνας δεν είχε την ροή που θα είχε σε άλλες περιστάσεις. Και είναι σημαντικό να πω πως μετά από τρεις εβδομάδες που είχαμε συγκεντρωθεί σε ντέρμπι ο επόμενος αγώνας είναι πάντα επικίνδυνος και το είχα διατυπώσει σε δηλώσεις μου.Επίσης μετά απ΄αυτή την σειρά αγώνων ντέρμπι που έχουν μεγάλη συγκέντρωση επηρεάζει την ένταση των παικτών, λογικό φαινόμενο, αλλά παρόλο αυτά κερδίσαμε, είμαστε πρώτοι και κοιτάμε τους επόμενους αγώνες.

    Τελειώνοντας θα ήθελα να πω πως αξίζαμε την νίκη και τα γκολ επιτεύχθηκαν από διάφορους παίκτες με τον Λέτο να είναι πρώτος στον πίνακα των σκόρερ. Και θα έλεγα πως η ομάδα που παίζει και κερδίζει αποτελείται από τους παίκτες που είναι ικανοί να συμμετέχουν στην ομάδα".


    Για παίχτες που χρησιμοποίησε από τις ακαδημίες, είπε:
    "Τρεις παίκτες από τις ακαδημίες έπαιξαν σήμερα! Η δουλειά μας είναι να προσπαθούμε καθημερινά να βελτιώνουμε τους παίκτες μας" 

    "Οι νέοι πρέπει να δουλέψουν μαζί μας, να βελτωθούν και να δείξουν την ποιότητά τους, χρειάζεται μια καλή ομάδα για να τους υποστηρίξει. Ο χρόνος, ο οποίος παίζουν είναι σημαντικός ώστε να βελτιώνονται και να δείχνουν τις ικανότητές τους και κάθε φορά που υπάρχει δυνατότητα και τα πράγματα πηγαίνουν καλά θα συμβαίνει κάτι τέτοιο"

    "Δεν ξέρουμε τι θα συμβεί στο μέλλον, δεν μπορούμε να το προβλέψουμε και είναι σημαντικό να μπορούμε να έχουμε όλους τους παίκτες, όσο μπορούμε, είναι σημαντικό οι μεγάλες ομάδες να φτιάχνονται από παίκτες οι οποίοι έρχονται από τις ακαδημίες".


    Editorial:(greenarea team)
      

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad