Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΚΑΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ!

    Συνεχίζει απτόητος για τον τίτλο!Από τριάρα σε τριάρα παει ο Παναθηναϊκός, αυτή τη φορά το θύμα του ήταν ο ΟΦΗ...(+VIDEO, αναλυτικό άρθρο) 


    Οι πράσινοι μπορεί να μην έπαιξαν σε διάρκεια το ωραίο ποδόσφαιρο των προηγουμένων αγωνιστικών,αλλά είχαν την απόλυτη υπέροχη και οπότε ήθελαν έμπαιναν στην περιοχή των αντίπαλων με ωραίους συνδυασμούς. Με τη νίκη αυτή το Τριφύλλι ξέφυγε 5 βαθμούς απο το Γαύρο που έχασε απο το παράρτημα της Τρίπολης 2-0 εκτός έδρας.


    Ας δούμε τον αγώνα ημίχρονο, ημίχρονο...

    Ο Φερέιρα παρέταξε την ομάδα με σύστημα 4-4-1-1.
    Η πρώτη φάση ανήκει στους πράσινους, μόλις στο 5' λεπτό, μετά από κάθετη πάσα του Κλέιτον για τον Ζεκά, ο οποίος προσπάθησε με δεξί εξωτερικό φάλτσο, αλλά ο Κάρολ μπλόκαρε.

    10' λεπτά μετά όμως ο Ζεκα ταν πιο εύστοχος, ο Κατσουράνης έβγαλε τη σέντρα, ο Ζεκά έπιασε την κεφαλιά, με τον Κάρολ να μην αποκρούει σωστά, η μπάλα παει προς τον μέσο του Τρίφυλλου και αυτός από πλάγια θέση πλασάρει για το 1-0, σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και οι οπαδοί να τον αποθεώνουν φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα του.

     Οι φιλοξενούμενοι δεν βγήκαν μπροστά μετά το γκολ και προτίμησαν το "ταμπούρι" πολλές φορές και με δέκα παίχτες πίσω από το κέντρο,σε αυτό το σημείο δυσκόλεψε εν μέρη η επιθετική ανάπτυξη των πρασίνων, είχαν όμως και την κατοχή 63% υπέρ, έναντι 37% των Κριτικών.

    Στην άμυνα ο Σύμμαχό έκοβε και έραβε και ο Καπίνο να μην χει απειληθεί ιδιαίτερα, το παιχνίδι μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου δεν είχε πολύ αγωνία, καθώς γινόταν στο κέντρο, σκορ ημιχρόνου 1-0.

    Το δεύτερο ημίχρονο ξεκινάει ιδανικά για τους πράσινους. Στο 46' λεπτό ο Λέτο σουτάρει δυνατά από μακριά...αναγκάζοντας τον Κάρολ να αποκρούσει σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Αργεντίνος, η μπάλα παει στον Κλέιτον και από κοντά κάνει το 2-0.

    Στο 58' λεπτό ο ΟΦΗ μείωσε σε 2-1, με πέναλτι που κέρδισε ο Παπουλής σε ανατροπή του από τον Καπίνο σε μια άτσαλη έξοδο,φανερώνοντας έτσι και την απειρία του 17χρονου τερματοφύλακα,ο Κάλαϊτζιτς το εκτέλεσε εύστοχα.

    Ο Παναθηναϊκός στο 64'λεπτο, χάνει διπλή ευκαιρία με τον Κλέιτον και τον Λέτο. Ο Βραζιλιάνος έπιασε το δυνατό σουτ, με τον Κάρολ να πέφτει στην δεξιά του γωνία και να αποκρούει και τον Αργεντίνο που πήρε το ριμπάουντ να σουτάρει ψηλά άουτ από κοντινή απόσταση μπροστά στο τέρμα. Στο 67'  λεπτό, ο Φερέιρα πέρασε στον αγώνα τον Μαυρία στη θέση του Κλέιτον,ο νεαρός μεσοεπιθετικός δικαιώνει τον προπονητή και στο 75' λεπτό κερδίζει πέναλτι, τη εκτέλεση αναλαμβάνει ο Λέτο και διαμορφώνει το 3-1.

    Στη συνέχεια ο Φερέιρα προχωράει σε αναγκαστική αλλαγή, ο Σιμάο τραυματίστηκε και ο Βιτόλο πέρασε στη θέση του, ενώ στο 88' λεπτό ο τεχνικός του Τριφυλλιού δίνει στον νεαρό Φουρλάνο την ευκαιρία να κάνει ντεμπούτο στην επαγγελματική ομάδα με την πράσινη φανέλα, περνώντας τη θέση του Ζεκά,ο οποίος χειροκροτήθηκε θερμά.

    Και ενώ πλησίαζε το ματς προς το τέλος, οι πράσινοι θα μπορούσαν να πετύχουν και τέταρτο γκολ σε δύο φάσεις... μια με τον Κουίνσι και μια με τον Μαυρία, ο Κάρολ όμως αντέδρασε σωστά.ο Κουίνσι πάντως αν σκεφτόταν πιο λογικά θα μπορούσε να δώσει την μπάλα στον ακάλυπτο Λετο και έτσι να είχε γίνει το 4-1,αλλά ο αγώνας έληξε με τελικό σκορ 3-1. 


    -VIDEO:





    Editoral: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad