Header Ads

  • Breaking Green News

    "Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΝΟΣ ΗΓΕΤΗ"

    Μπορεί φέτος να είναι ομάδα συνόλου ο Παναθηναϊκός, αλλά ο Αργεντινός δεν παύει να είναι βαρόμετρο σε κάθε αγώνα...  

    Τι μας λέγανε οι "εξυπνάκηδες" μέχρι πρόσφατα και τους γύρισε μπούμερανγκ...

    Κουιζ: (???) - Δεν πατάει περιοχή. - Είναι ατομιστής. - Δεν βάζει γκόλ. - Προκαλεί προβλήματα στην ομάδα. Ποιος είναι ???

    Μα φυσικά ο Σεμπάστιαν Λέτο.
    Αυτά ακούγαμε όταν είχε πρωτοέρθει στον Παναθηναϊκό, με μεταγραφή από τη Λίβερπουλ, μετά από μια χρονιά δανεισμού στους λιμανίσιους, οι οποίοι έλεγαν ότι είχαν βαρεθεί να βλέπουν σε βίντεο το μοναδικό γκόλ που είχε βάλει και χλεύαζαν τα «σουτάκια» του στο κεφάλι του υπερκόουτς Βαλβέρδε. Πάλι μέσα έπεσαν. Όταν οι γαύροι ακόμα συζητούσαν με τους Άγγλους να πάρουν το Σέμπα για δεύτερη χρονιά, ο Νίκος Πατέρας εν ριπή οφθαλμού τον έντυσε στα πράσινα.
    Ο συγκεκριμένος παίχτης αποτέλεσε βασικό μοχλό στην κατάκτηση του ντάμπλ από την ομάδα, με αποκορύφωμα το γκόλ στον τελικό κυπέλλου. Η συμπεριφορά του είναι άψογη, επιβεβαιώνοντας αυτά που λέγαμε συνέχεια, ότι δεν υπάρχουν ασόβαροι παίχτες, αλλά ανίκανοι προπονητές να χειριστούν το υλικό τους. Ο Λέτο συνεργάστηκε με τον σοβαρό Τεν Κάτε, τον ήρεμο Νιόπλια και τον δάσκαλο Φερέιρα, σε ένα σύλλογο οργανωμένο, με πρόγραμμα και δεν είχε λόγο για φασαρίες ακόμα και όταν η ομάδα δεν πήγαινε καλά. Κάντε τη σύγκριση με το που ήταν στο παρελθόν και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

    Φέτος??? 
    Τα είδαμε, τα βλέπουμε και ελπίζουμε να τα ξαναδούμε. Μετά την αποχώρηση Σισέ, που αποτελούσε τη βάση οργάνωσης του συστήματος της ομάδας, βρήκε περισσότερους χώρους να κινηθεί και να αναπτύξει το τεράστιο ταλέντο του. Αν συνδυάσουμε την επάνδρωση της ομάδας με παίχτες όπως ο Κουίνσι και ο Ζεκά οι οποίοι διακρίνονται για την ταχύτητα και την τεχνική τους, την επάνοδο του Κλέιτον, την καλή μέχρι ώρας χρονιά του Κατσουράνη ο οποίος με τη μόνιμη προσθήκη στην εντεκάδα του Σιμάο δίνει μια σιγουριά στην ανασταλτική λειτουργία του κέντρου, συμπεραίνουμε ότι η επιθετική γραμμή της ομάδας βγάζει φωτιές.
    Αλλά για να δημιουργηθεί φωτιά πρέπει να υπάρχει και το ανάλογο υπόστρωμα. Αυτό είναι ο Λέτο και η αναγέννηση του φέτος ως ηγέτης του Παναθηναϊκού μας. Γκόλ, ταχύτητα, πάσες, ντρίμπλες, πρέσινγκ, καλή μπάλα, αποτελέσματα. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Οδηγεί την ομάδα στην επιτυχία σε κάθε αγώνα και βήμα βήμα δείχνει ότι φέτος θα ασχοληθεί όλη η Ελλάδα μαζί του, σε μια χρονιά που μας είχαν όλοι ξεγραμμένους.

    Ήδη μας έχει τρελάνει όλους ο Σέμπα και μένει ένα τελευταίο «κερασάκι» για την «τούρτα» ........... στις 19 Νοεμβρίου.

    ΛΕΤΟ ΑΛΑΝΙ Γ@@@ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ !!!

    Editorial: Marulio
     

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad