Header Ads

  • Breaking Green News

    ΣΕΝΑΡΙΟ ΑΠΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΓΙΑ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

    Μετά τον Ούγκο Βιείρα, τα πορτογαλικά μέσα γράφουν για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον πρώην εξτρεμ της Παρι Σ.Ζ και νυν της Πόρτο, Κριστιάν Ροντρίγκεζ...
    (+3 VIDEOS)
     
    Το ρεπορτάζ της Abola.pt αναφέρει:

    "Ο Παναθηναϊκός είναι στις ομάδες που θέλει τον Ουρουγουανό παίχτη.

    Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τον είχε φέρει στους  "Δράκους" το 2008, τώρα επιθυμεί να τον φέρει στον Παναθηναϊκό εκμεταλλεύοντας την πρόθεση της Πόρτο να τον αποδεσμεύσει τον Ιανουάριο,με την μορφή δανεισμού.

    Η διοίκηση της Πόρτο σε περίπτωση πώλησης θα ζητήσει κοντά στα 3 εκατ. ευρώ, κάτι που ίσως ο Παναθηναϊκός δεν θα αντέξει αυτό το ποσό. Μια άλλη καλή λύση είναι να υπογράψει προσύμφωνο ο παίχτης το Γενάρη για να αποκτηθεί κανονικά σαν ελεύθερος το καλοκαίρι όπου λίγη και το συμβόλαιο του".

    Οι Πορτογάλοι ποντάρουν στο ότι ο παίχτης είναι υπό παραχώρηση ακόμα και δανικός, γι' αυτό επικαλούνται και τον Φερέιρα όπου κρατάει ακόμα επαφές τόσο με ίδιο τον παίχτη, όσο και με τον μάνατζερ του.

    Πιο πολύ εφικτή φαίνεται σε πρώτη φάση η μεταγραφή του Ούγκο Βιείρα στον Παναθηναϊκό, παρα το περίπλοκο σενάριο του Ροντρίγκεζ, όσο καλός παίχτης και να είναι, βέβαια σε μια διοίκηση υπό τον πρίγκιπα Σουλτάν, τα ποσά των 3 εκατομμυρίων φαντάζουν μικρά, αλλά το θέμα είναι αν κατά πόσο ισχύουν όσα γράφουν οι Πορτογάλοι.

    -VIDEO:









    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad