Header Ads

  • Breaking Green News

    ΚΟΥΙΝΣI: "ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ"

    Ο Κουίνσι μίλησε για τη νίκη επί του ΟΦΗ, το ερχόμενο εκτός έδρας ματς με τον Άρη και την επιθυμία του να μείνει στον Παναθηναϊκό και μετά τη λήξη του δανεισμού του...
     

    -Αναλυτικά όσα είπε:

    "Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Γνωρίζαμε ότι δεν ήταν εύκολο ματς, καθώς ο ΟΦΗ είναι σκληρός αντίπαλος. Όταν το σκορ έγινε 2-1 καταλάβαμε πως θα έπρεπε να πετύχουμε και τρίτο γκολ για να σιγουρέψουμε τη νίκη και να είμαστε ασφαλείς. Είναι πολύ σημαντικό που είμαστε στην κορυφή του πρωταθλήματος".


    Η τύχη σου γύρισε την πλάτη στο τέλος του αγώνα με την ευκαιρία που είχες...
    "Ο τερματοφύλακας έκανε καταπληκτική δουλειά. Συμβαίνουν αυτά... Όταν κατάφερα και γύρισα την μπάλα αποφεύγοντας τον αντίπαλο, πίστεψα ότι θα το βάλω, αλλά έτσι είναι αυτά. Δεν γίνεται να βάζεις συνέχεια γκολ... Παίζει και ο τερματοφύλακας. Πήραμε όμως τη νίκη, συνεχίζουμε σε καλούς ρυθμούς και παραμείναμε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα".


    Ακολουθεί ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη...
    "Σε καμία περίπτωση δεν θα είναι εύκολο. Όταν παίζεις μακριά από την έδρα σου, πάντα είναι δύσκολο. Νομίζω όμως ότι όλοι είμαστε σε καλή κατάσταση και συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, ενώ έχουμε μεγάλη διάθεση να παίρνουμε τις νίκες. Έχουμε δείξει ότι αυτή η ομάδα διαθέτει χαρακτήρα. Αν συνεχίσουμε έτσι, νομίζω ότι μπορούμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς σε ακόμη ένα εκτός έδρας παιχνίδι..."


    Είσαι μία από τις βασικές επιλογές του Ζεσουάλδο Φερέιρα για την ενδεκάδα. Τον Ιανουάριο όμως θα λείψεις για ένα μήνα λόγω του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής...
    "Δεν το ξέρουμε ακόμη αυτό. Θα πρέπει να περιμένουμε τις κλήσεις. Αν με φωνάξουν, δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω. Ελπίζω σε αυτό το διάστημα που θα απουσιάζω, η ομάδα να συνεχίσει να πηγαίνει καλά. Θα δούμε όμως τι θα γίνει μέχρι τότε. Μπορεί η απόφαση του προπονητή να είναι τέτοια που να μου επιτρέψει να μείνω, μπορεί όμως με καλέσει για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Αυτό που με ενδιαφέρει προς το παρόν είναι το επόμενο παιχνίδι".

    Αν κρίνουμε από την ανταπόκριση που έχεις στους φίλους της ομάδας και το γεγονός ότι είσαι βασικός στην ενδεκάδα, τότε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η επιθυμία του Παναθηναϊκού να σε κρατήσει το καλοκαίρι...
    "Είναι φοβερό συναίσθημα το να καταλαβαίνεις ότι ο κόσμος είναι χαρούμενος με την παρουσία σου. Στην παρούσα φάση παίζουμε καλά, έχουμε εξαιρετική ομάδα, είμαστε πρώτοι στην βαθμολογία και αυτό που θέλω είναι να συνεχίσω τις καλές εμφανίσεις. Εύχομαι να με κρατήσουν...".


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad