Header Ads

  • Breaking Green News

    ΝΕΑ "ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ" ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ!

    Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη διάθεση νέων φθηνότερων καρτών διαρκείας για τα υπόλοιπα εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος και αυτά του Κυπέλλου...

    -Αναλυτικά η ανακοίνωση:

    "Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι από την 1η Δεκεμβρίου 2011 αρχίζει η διάθεση των Καρτών Διαρκείας της Β' Περιόδου, για την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν.

    Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού ήταν πάντα στο πλευρό της ομάδας, όπως ακριβώς κάνουν και τώρα, που τους χρειάζεται για να συνεχίσει την επιτυχημένη της πορεία μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

    Λαμβάνοντας υπόψη ότι η ελληνική κοινωνία βιώνει δύσκολες καταστάσεις, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ επέλεξε τιμολογιακή πολιτική τέτοια, ώστε οι φίλαθλοί να έχουν την ευκαιρία και την ευχέρεια να βρεθούν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ στους υπόλοιπους αγώνες του πρωταθλήματος και σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του κυπέλλου".

    Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να ενημερωθούν λεπτομερώς για τους όρους διάθεσης των καρτών διαρκείας, κάνοντας click στο paotickets.gr ή τηλεφωνικά καλώντας στο 801 111 1908 (από σταθερό) ή στο 210 68 70 700 (από κινητό), Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:30 - 17:30.

    Οι Κάρτες Διαρκείας Β' περιόδου αφορούν 11 αγώνες πρωταθλήματος και όλους τους αγώνες Κυπέλλου και η διάθεση τους θα γίνει από την 1η ως τις 30 Δεκεμβρίου.

    Οι τιμές ξεκινάνε από 125 για τις Θύρες 3 και 15 και υπάρχουν εισιτήρια των 175 Ευρώ (θύρες 5,6,12,13 και στην 23 που είναι η οικογενειακή), των 250 (θύρες 8, 10 και 11) και το πιο ακριβό των 325 Ευρώ στην θύρα 9.

    Από τους συνδέσμους δίνονται και εισιτήρια αντί 90 Ευρώ το καθένα.

    Η διάθεση ισχύει για τις κατηγορίες Βασικής Κάρτας Διαρκείας. H Παιδική Kάρτα διατίθεται αποκλειστικά στην Οικογενειακή θύρα (23), στο πλαίσιο του πακέτου Καρτών FAMILY.


    Οι κάτοχοι των Καρτών Διαρκείας Β’ Περιόδου έχουν όλα τα προνόμια των Καρτών Διαρκείας:

    - Προνόμια επόμενης αγωνιστικής περιόδου 2012-13 (χρονική προτεραιότητα & δέσμευση θέσης, έκπτωση ανανέωσης).

    -Έκπτωση 15% στα καταστήματα της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

    -Δυνατότητα αγοράς κάρτας στάθμευσης με σειρά χρονικής προτεραιότητας.

    -Εκπτώσεις και προσφορές στα προϊόντα των χορηγών.
    Συμμετοχή σε κληρώσεις & διαγωνισμούς της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και των χορηγών της.


    Editorial:(greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad