Header Ads

  • Breaking Green News

    ΜΠΟΧΑ...Ο ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ!

    Το έγκλημα ολοκληρώθηκε. Ο Βαγγέλας και τα υπαλληλάκια του στην ΚΕΔ έβγαλαν "λάδι" τον Καλόπουλο μετά τα περσινά απίστευτα διαιτητικά έκτροπα στο Τηγάνι...(+3 VIDEO)

    Αυτή ταν η κάθαρση που μίλαγαν οι υπεύθυνοι όλο το καλοκαίρι, οι κύριοι Φάκος, Πιλάβιος, Βασσάρας και Γερουλάνος, να τη χαίρονται μαζί με τον Βαγγέλα.

    Σήμερα η ΚΕΔ του κ.Σαρρή(πρόεδρος ΚΕΔ και με διαρκείας στο Τηγάνι) μαζί με τον Βασσάρα (προστατευόμενος του Βαγγέλα και κουμπάρος του Γκαγκάτση), αποφάσισαν πως ο Καλόπουλος(εκκρεμή ποινική δίωξη για δωροδοκία και δωροληψία) είναι αθώος, δεν έκανε τίποτα το μεμπτό στο περσινό ντέρμπι της κλοπής και δεν υπάρχουν τρανταχτές αποδείξεις στις συνομιλίες που έπιασε ο κοριός της ΕΥΠ στο σκάνδαλο των στημένων αγόνων...!

    Μάλιστα οι υπεύθυνοι τις ΚΕΔ για να δικαιολογήσουν την απόφαση τους...έλεγαν δεξιά και αριστερά πως ο Καλοπουλος δεν θα σφυρίξει πάνω από 5 παιχνίδια και ότι στη συνέχεια ο ίδιος θα αποχωρήσει για πάντα από τη διαιτησία, γιατί θέλει και καλά...να κρεμάσει την σφυρίχτρα του στους αγωνιστικούς χώρους και ο όχι σε δικαστικές αίθουσες. Παραμυθιά δηλαδή! ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ...


    -Ας θυμηθούμε τι έλεγαν μετά το ντέρμπι για τον Καλοπουλο, οι Αχιλλέας και Βαγγέλας...





    -Και οι φάσεις του περσινού ντέρμπι, που για την ΚΕΔ δεν ήταν τίποτα...







    Πηγή βίντεο: youtube.com


    Εditorial: ANTIred
      

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad