Header Ads

  • Breaking Green News

    ΖΟΤΣ: "ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΡΟ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ"

    Στη συνέντευξη τύπου πριν το παιχνίδι με τη Ζάγκρεμπ, ο Ζότς μίλησε για την κακή απόδοση που έχει η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια και για την αποχώρηση πολλών το ερχόμενο καλοκαίρι...

    -Αναλυτικά όσα είπε:

    Για τον αγώνα με την ΚΚ Ζάγκρεμπ,είπε: "Παίζουμε με μια ομάδα η οποία τώρα είναι διαφορετική συγκριτικά μ' εκείνη που είχαμε συναντήσει πριν από ένα μήνα στο Ζάγκρεμπ. Παίζουν πολύ καλύτερα κι αυτό φάνηκε στον τελευταίο της αγώνα στην Αδριατική Λίγκα κόντρα στη Ραντνιτσκι ενώ έχουν κερδίσει και δύο ματς στην Ευρωλίγκα. Έχουν ταλέντο και παίζουν πολύ καλά στην επίθεση.
    Εχουν τους Μουλαομέροβιτς, Σίμον, το νέο παίκτη τον Φορντ που είναι εξαιρετικοί δημιουργοί. Εχουν σουτέρ όπως ο Ράντσιτς. Κι επίσης οι παίκτες που παίζουν στο 4-5 είναι ποπ-άουτ παίκτες και μπορούν να σουτάρουν για τρίποντο. Κι επίσης είναι σημαντικός παίκτης ο Κασούν καθώς έχει inside game. Πρέπει να προσέξουμε το ποπ-άουτ παιχνίδι τους και το κλειδί είναι η άμυνα".


    Για την κατάσταση που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός,είπα: 
    "Η αλήθεια είναι ότι δεν παίζουμε καλά για σαράντα λεπτά. Θα σας δώσω παράδειγμα αρχίζοντας από το ματς με την Τσσκα. Χάσαμε έναν αγώνα στον οποίο για σαράντα λεπτά η ΤΣΣΚΑ δεν είχε προηγηθεί ποτέ και χάσαμε στην παράταση. Το ίδιο έγινε και στη Γερμανία με τη Μπάμπεργκ.

    Η Ευρωλίγκα είναι μια διοργάνωση με ποιότητα και όλα κρίνονται στις μικρές λεπτομέρειες. Γιατί αν στην 3η περίοδο έχεις 6 πόντους διαφορά, κόντρα στη Μπάμπεργκ, δεν έχεις μπόνους και δεν κάνεις φάουλ, απλά δεν έχεις συγκέντρωση. Στους δύσκολους αγώνες θα πρέπει το τελευταίο λεπτό να έχουμε αυτοσυγκέντρωση.

    Το έχω επαναλάβει πολλές φορές. Κόντρα στη Μάλαγα, που νικήσαμε όπως… νικήσαμε, το ξέρετε όλοι. Γιατί φτάσαμε ως εκεί; Κερδίζαμε με διαφορά 15 πόντων. Δε χρειάζεται να επαναλάβω κάποια πράγματα που τα έχω ήδη πει, στον αγώνα με την Μάλαγα αλλά και μετά το ματς με την Καβάλα. Χρειαζόμαστε περισσότερους παίκτες.

    Είναι πολύ εύκολο να βρεις δικαιολογίες κι άκουσα μετά τον αγώνα ότι η ομάδα είναι κουρασμένη. Γι' αυτό είναι το πιο ανόητο πράγμα που μπορεί να πει κανείς... Η ΚΚ Ζάγκρεμπ έπαιξε στη Σερβία, ταξίδεψε 9 ώρες για να φτάσει στην βάση της και τώρα θα ταξιδέψει στην Αθήνα. Το να λες ότι είμαστε κουρασμένοι είναι σαν να ζητάς κάτι που δεν είναι αλήθεια.

    Η Μπαρτσελόνα είχε έρθει στις 4 τα ξημερώματα στην Αθήνα κάποτε και μας νίκησε για πλάκα. Μόνο σε δύο παίκτες δίνω δικαιολογίες για κούραση, στο Διαμαντίδη και στο Σάτο και γι' αυτό ξεκίνησα χωρίς τον Διαμαντίδη στην Καβάλα, γιατί το πλάνο ήταν να τον ξεκουράσω.

    Το μπάσκετ είναι απλό άθλημα. Στο μυαλό μας πριν από κάθε ματς είναι να έχουμε περισσότερες κατοχές. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να έχουμε τα ριμπάουντ, τα κλεψίματα και να κάνουμε λιγότερα λάθη. Στην Καβάλα είχαμε 13 κατοχές περισσότερες αλλά χάσαμε. Όμως σουτάραμε άσχημα, οι αντίπαλοι ευστοχούσαν από παντού και χάσαμε 10 βολές... Όπως βολές χάσαμε και στον αγώνα με την Τσσκα αλλά και σ' εκείνον με τη Μπάμπεργκ. Και η αλήθεια είναι ότι στο συγκεκριμένο ματς η Καβάλα έπαιξε εξαιρετικά και είχε ευστοχία".


    Για τους παίκτες που δεν βοηθούν όσο θα έπρεπε στα παιχνίδια,είπε: 
    "Χρειαζόμαστε οι παίκτες να παίξουν καλύτερα. Υπάρχουν παίκτες που δε βοηθούν την ομάδα και τους το λέω ευθέως. Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση και κίνητρο, είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης. Αν δεν τα έχουμε αυτά, υπάρχει πρόβλημα. Δεν έχουν ξεχάσει το μπάσκετ. Κι επίσης κάτι σημαντικό είναι να σεβόμαστε τον εαυτό μας και στη συνέχεια να σεβόμαστε τους πολλούς χιλιαδες- εκατομμύρια οπαδούς του Παναθηναϊκού.

    Η κατάσταση είναι συγκεκριμένη, πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι. Η οικογένεια Γιαννακόπουλου είπε ότι είναι η τελευταία χρονιά. Πρέπει να το καταλάβουμε. Είναι μεγαλύτερη υποχρέωση για μας να παλέψουμε και να αντεπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας. Ίσως είναι η τελευταία χρονιά και για κάποιους από μας, πρέπει να το καταλάβουμε. Ίσως για κάποιους να είναι μία από τις τελευταίες. Γι' αυτό μίλησα και είπα ότι πρέπει να σεβόμαστε τον εαυτό μας.

    Πρέπει να ξέρουμε ότι τα πάντα ξεκινάμε από τον εαυτό μας κι εγώ είμαι ο πρώτος που το κάνω. Δεν είμαι ο πρώτος που λέω ότι δεν κάνω λάθη. Η ζωή είναι τέτοια που θα χάσεις και παιχνίδια. Ο τρόπος που έχασες έχει σημασία. Θα πρέπει να παίζουμε στο 100% για να νικάμε. Αυτό είναι που θέλω να δω και λέω στους παίκτες. Πρέπει να βλέπουμε το βίντεο, τα λάθη μας και ν' αρχίσουμε να συζητούμε ευθέως, δεν υπάρχει άλλος τρόπος".


    Για τον Μάριτς και τους τραυματισμούς των υπόλοιπων,είπε:
    "Η πληροφόρηση που έχω είναι πως όλα είναι καλά και θα προπονηθεί κανονικά. Για τον Τσαρτσαρή και τον Περπέρογλου, έχουμε ενημέρωση ότι θα είναι έτοιμοι από το νέο έτος. Μόνο που για τον Στράτο είναι διαφορετικά γιατί πάντα είναι μαζί μας στην αρχή της προπόνησης και κάνει ότι μπορεί".

    Editorial: (greenarea team)
     

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad