Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΕΤΣΙΝΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!

    Πράσινος οδοστρωτήρας και στο αθηναίικο ντέρμπι με την Κούλα, η μεγάλη μπάλα από τους παίχτες του Παναθηναϊκού δεν αφήνει ελπίδες σε κανέναν...

    Το πρώτο καλό από όλα, που φέρνει όλα τα άλλα, είναι ότι η ομάδα είναι μια οικογένεια, όλοι για έναν και ένας για όλους, αυτό λέγεται ΟΜΑΔΑ!

    Λατρεύουμε να βλέπουμε Παναθηναϊκό και δεν χορταίνουμε από το μεγάλο θέαμα που δίνει αυτή η ομάδα, θέαμα και ουσία που έφερε και τον κόσμο ξανά στο γήπεδο, κάτι που είναι επίσης σημαντικό!

    Η ομάδα χθες έκανε άνετα και ωραία το  3-0 μέχρι το 55' λεπτό, μετά χαλάρωσε και δέχθηκε 2 γκολ, όμως δεν άφησε κανένα δικαίωμα στην Κούλα να ελπίζει για ισοπαλία η και για νίκη ακόμα, το αφεντικό ήταν πράσινο και θα είναι πάντα!

    Όλη η ομάδα ήταν πολύ καλή, αλλά ο Λέτο ήταν ξανά ξανά ο δολοφόνος με τα δυο εκπληκτικά του  γκολ(10 σε 7 αγώνες), το κερασάκι στη  τούρτα από τον Κατσουράνη. Το σκορ ήταν σαφώς για ακόμα μεγαλύτερο αν αναλογιστούμε τις κλασικές ευκαιρίες του Ζεκά και Κουίνσι, αυτή η φοβερή τριπλέτα Λέτο, Ζεκά και Κουίνσι είναι φωτιά που δεν σταματάει να και σε κάθε αγώνα. 

    Δυο στα δυο ντέρμπι για την καλοκουρδισμένη ομάδα του, σε 15 μέρες ακολουθεί και το τρίτο σερί ντέρμπι με τον Πέτσινο στο Τηγάνι, πέρσι τους νικήσαμε στον αγωνιστικό χώρο 1-2, μην ξεχνιόμαστε, φέτος θα τους νικήσουμε και τους 12(+διαιτητή). Ήδη τρέμουν και ετοιμάζουν τα εξωαγωνιστικά σχέδια τους, το πως θα μας αντιμετωπίσουν, γιατί μόνο αγωνιστικά δεν μπορούν...όπως δεν μπορούσαν πότε κόντρα στον Παναθηναϊκό! 
    -----------------------------------------------------------------------------------

    *Λυπούμαστε πολύ που την Κυριακή δεν ήμασταν κοντά σας για να σας παρουσιάσουμε Live τον αγώνα Παναθηναϊκού-Αεκ όπως κάναμε πάντα σε κάθε αγώνα. Ο λόγος ήταν γιατί έγινε "συντήρηση" στο σαιτ, πλέον είμαστε ξανά κοντά σας με τον μοναδικό τρόπο του greenarea και ακόμα καλύτερο, σας ευχαριστούμε!


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad