Header Ads

  • Breaking Green News

    ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΥΓΑ ΡΕ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΓΑΥΡΟΙ!

    O ANTIred γράφει: Ακόμα ληγμένα παίρνουν στο λιμάνι! Συνεχίζουν την παπαρο-προβατολογία τους, όπως έκαναν πάντα...

    Το Πικουλίνι (Πίκουλας=εκδότης του Γαύρου) και τα υπαλληλάκια του, πρέπει να τον... παίζουν κάθε μέρα βλέποντας το σήμα της ομάδας τους...έναν αιώνιο π...στοέφηβο που ο Δίας τον έκανε καλά, γι' αυτό και έχουν το έμβλημα που τους ταιριάζει!

    Δεν εξηγούνται διαφορετικά αυτά που γράφουν...

    Θα μας πούνε αυτοί...Ότι παίζει φιλικά ο Παναθηναϊκός με ομάδες παραρτήματα και παίχτες δικούς του, σε αυτές? Είναι να τυφλώνεται και που τα διαβάζει κάποιος.

    Αυτοί δεν πρέπει να μιλάνε καθόλου για φιλικά, γιατί δεν έχουν ούτε 1...ούτε 2...ούτε 3, αλλά 7 παραρτήματα(Αστέρας, Ξάνθη, Πανιώνιος, Λεβαδειακός, Κέρκυρα, Δράμα και ΟΦΗ ας έφερε ισοπαλία) φέτος στη Σούπερ Λίγκα, επίσης στις παραπάνω ομάδες έχουν δώσει δανικούς από 2 έως 4 παίχτες στην κάθε μια, αρα να το βουλόσουν και να μην γράφουν κοτσάνες.

    Όσο για τους Μέλμπεργκ, Μιρέλες, Τζιμπούρια και Μπουγάτσες που λέει, σιγά τα αυγά ρε φερέφωνα... τους είδαμε και πέρσι... καλή τσαπου έφαγαν. Ξέχασαν όμως σε αυτούς να βάλουν και τον 12ο παίχτη τους, τον διαιτητή, εκεί ναι θα συμφωνήσουμε...Γιατί εμείς σαν Παναθηναϊκός δεν είχαμε ποτέ αβάντες των κορακιών...όπως αυτοί..!

    Λέει και για το "κάστρο του φόβου". Καλύτερα θα πήγαινε...και το τηγάνι του γαύρου!


    ΝΑ ΞΕΠΛΕΝΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΒΡΟΜΙΑΡΗΔΕΣ...!!!

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad