Header Ads

  • Breaking Green News

    ZEKA: "ΠΡΩΤΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ"

    Ο σκόρερ του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι, Ζεκα, με δηλώσεις του τόνισε πως αν είμαστε προσεκτικοί ως το τέλος, θα πάρουμε το πρωτάθλημα...(+Δηλώσεις Κατσούρ, Κλέιτον)

    -Αναλυτικά όσα είπε:

    "Ήλπιζα αυτό το γκολ να είχε έρθει νωρίτερα, αλλά πάλι καλά που ήρθε τώρα σε ένα ντέρμπι.

    Δεν θεωρώ ότι είμαστε το φαβορί, αλλά ένα από τα φαβορί. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε καλύτερη βαθμολογική θέση, αλλά πρέπει μέχρι το τέλος να σεβόμαστε τους αντιπάλους μας εάν θέλουμε να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα".


    Για το ντέρμπι, είπε:
    "Έζησα ένα όμορφο ντέρμπι σε μια ζεστή ατμόσφαιρα. Ο Ολυμπιακός επιτέθηκε καλά, μας πίεσε, εμείς κοιτάξαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε τη νίκη που ήταν το πιο σημαντικό, αλλά τουλάχιστον ήρθε η ισοπαλία".
    -------------------------------


    Ο Κατσουράνης δηλωσε:
    "Είμαστε ικανοποιημένοι, κάναμε ένα καλό παιχνίδια και το θετικό είναι πως δεν χάσαμε. Είναι σημαντικό για μας για ψυχολογικούς λόγους, όλοι γνωρίζουν πόσο θετικό είναι να μην χάνεις στην έδρα του Ολυμπιακού. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός είναι οι καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα και το έδειξαν σήμερα"

    "Και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες στο παιχνίδι, αλλά εμείς τα δώσαμε όλα και το αποτέλεσμα ήταν θετικό. Ήμασταν και λιγάκι τυχεροί και πήραμε την ισοπαλία. Είναι σημαντικό πως δεν έχουμε χάσει σε δύσκολες έδρες όπως της Ξάνθης και του Ατρόμητου αλλά ακόμα το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο".

    "Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε γρήγορα, εμείς προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι και έτσι κύλησε ο ρυθμός ως το τέλος. Εγινε ένα καλό παιχνίδι. Πρέπει να αφήσουμε τα μίση και τις αντιπαλότητες. Όπως έχω ξαναπεί το ποδόσφαιρο είναι μια γιορτή. Είμαστε αντίπαλοι μόνο για 90 λεπτά και εμείς οι παίκτες προσπαθούμε σιγά σιγά να αλλάξουμε τη νοοτροπία του κόσμου".
    --------------------------------


    Ο Κλέιτον δηλωσε:
    "Μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, όμως μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη εικόνα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, σήμερα είσαι καλά, αύριο δεν είσαι. Κοιτάμε μπροστά και έχουμε πολύ δρόμο ακόμα"

    "Όπως είπα, μπορούσαμε να είχαμε καλύτερη απόδοση. Έπαιξε ρόλο ότι είχαμε απέναντι μας έναν καλό αντίπαλο, ο οποίος μας δυσκόλεψε. Αντιμετωπίσαμε αντίσταση και για αυτό αλλάξαμε τον τρόπο που αγωνιζόμαστε συνήθως"

    "Σίγουρα ο Παναθηναϊκός έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης, δουλεύουμε κάθε μέρα για αυτό, πήραμε ένα βαθμό, γεγονός καθόλου άσχημο στο Καραϊσκάκη. Είμαστε πρώτοι και θα δουλέψουμε για να παραμείνουμε εκεί. Ο Παναθηναϊκός παίζει πάντα για τη νίκη. Αυτό δεν αλλάζει στο ματς με τον ΟΦΗ".

    Editorial: (greenarea team)
      

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad