Header Ads

  • Breaking Green News

    ΖΟΤΣ: "ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΛΑΓΑ"

    O Ζοτς με δηλώσεις του τόνισε πως ο αγώνας με την Μαλάγα την Πέμπτη είναι ο πιο κρισίμου για τη συνέχεια στη διοργάνωση... 


    -Αναλυτικά όσα είπε:

    "Μετά τις δύο σερί ήττες που κάναμε στην Ευρωλίγκα, αυτό το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό. Πιστεύω μάλιστα πως είναι το πιο σημαντικό, στη μέχρι τώρα πορεία μας. Ο στόχος παραμένει ο ίδιος: Η πρόκριση στους 16' της Ευρωλίγκα.

    Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι, όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό σε μια έδρα σαν της Μάλαγα. Αναμφισβήτητα περιμένουμε ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι απ' αυτό που δώσαμε στον πρώτο γύρο με τη Μάλαγα"

    "Είναι ενα παιχνίδι που πρέπει να νικήσουμε. Δεν παίξαμε άσχημα στα δύο προηγούμενα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα, αλλά παίξαμε καλά για 35 κι όχι για 40 λεπτά. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά του αγώνα. Ξέρουμε πώς πρέπει να παίζουμε, αλλά σίγουρα το παιχνίδι στη Μάλαγα δεν θα είναι εύκολο. Σίγουρα παίζουν καλύτερα απ' ό,τι έπαιζαν πριν από ένα μήνα και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί από το πρώτο ως το τελευταίο δευτερόλεπτο".

    Editorial: (greenarea team)
     

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad