Header Ads

  • Breaking Green News

    ΖΟΤΣ: "ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΑ 40 ΛΕΠΤΑ"

    Μετά τον αγώνα με την Τσσκα ο Ζοτς στη συνέντευξη τύπου, δήλωσε πως είναι θυμωμένος  με την απόδοση των παιχτών του στο τελευταίο δεκάλεπτο... 


    -Αναλυτικά όσα είπε:

    "Είμαι πολύ υπερήφανος για το πως παίξαμε για 30' και πολύ θυμωμένος για το πως παίξαμε στα τελευταία 10'. Το χειρότερο πράγμα είναι να πιστεύεις ότι δεν μπορείς να κερδίσεις. Αυτή την αίσθηση είχα στο τέλος. Ήταν διαφορετική η αίσθηση που είχα από την επιθυμία που είχαν στα μάτια τους οι παίκτες μου"

    "Σε κάθε περίπτωση ήταν πολύ καλό αυτό το ματς για μας, για να καταλάβουμε τις δυνατότητές μας και το πόσο δυνατά πρέπει να αγωνιζόμαστε. Είχαμε ξεκάθαρο πλάνο για το πως θα αγωνιστούμε. Είχαμε στο μυαλό μας τον Κώστα Τσαρτσαρή που θα ήταν πολύ σημαντικός για μας, αλλά τον χάσαμε. Και τα σχέδια μας άλλαξαν. Για αυτό έπαιξε και ο Σάτο σχεδόν όλο το πρώτο ημίχρονο"
     

    "Ένα άλλο κρίσιμο σημείο του αγώνα ήταν το γρήγορο φόρτωμα του Διαμαντίδη με φάουλ... Μας άλλαξε τα πλάνα το ότι ο Διαμαντίδης έπαιξε λόγω φάουλ μόνο 20' αλλά ακόμα και έτσι πιστεύω ότι είχαμε το παιχνίδι στα χέρια μας. Βλέποντας κάποια στιγμιότυπα τώρα από το παιχνίδι, είναι εύκολο να δει κανείς ότι η Τσσκα ήταν τυχερή σε κάποια πράγματα. Αλλά και η τύχη είναι μέσα στο παιχνίδι.

    Συγχαρητήρια στους φιλάθλους μας για την εξαιρετική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν. Για μας ήταν δύσκολο στην παράταση να βρούμε λύσεις επιθετικά, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι χάσαμε το παιχνίδι στο τέλος της τελευταίας περιόδου"

    "Το συμπέρασμα που βγάλαμε είναι πολύ απλό. Μπορούμε να παίξουμε καλό μπάσκετ. Αλλά πρέπει κάποιοι παίκτες να αγωνιστούν καλύτερα. Όπως κάθε χρόνο έτσι κάθε παίκτης είναι σημαντικός για μας. Θέλω να βλέπω στα μάτια τους 40' την επιθυμία να κερδίσουν. Να είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα. Να μην απογοητεύονται.

    Να συνεχίζουν να παίζουν, να κυνηγάνε, να μην σταματούν. Να παλεύουν μέχρι το τέλος του αγώνα. Μόνο έτσι θα μπορούμε να παίζουμε σε αυτό το επίπεδο. Πιστεύω στους παίκτες μου, τους τα έχω πει και ελπίζω να το καταλαβαίνουν".

    Για τον Νικ Καλάθη που έχασε τη βολή, είπα...
    "Η βολή του Καλάθη είναι το τελευταίο που σκέφτομαι σήμερα. Είναι νέος και θα μάθει. Θα βελτιωθεί. Δείτε πως έπαιζε πριν από τρία χρόνια και πως παίζει τώρα. Το τελευταίο που με ενδιαφέρει είναι αυτό".

    Editorial: (greenarea team)
     

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad