Header Ads

  • Breaking Green News

    ΖΟΤΣ: "ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ"

    Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου για τον αγώνα με Ζαλγκίρις, ήταν κεφάτος και είπε πολλά...

    -Αναλυτικά όσα είπε:

    Για το δημοσίευμα του Independent για Λούολ Ντένγκ,είπε:
    "Μάλλον θα εννοούσαν την ομάδα του ποδοσφαίρου ( ήταν η χιουμοριστική απάντηση του Ζοτς), Δεν έχω ιδέα αν κάποιος του έκανε πρόταση. Πάντως πρόκειται σίγουρα για έναν εξαιρετικό παίκτη. Εμείς έχουμε 14 παίκτες, 16 με τους Ζούμπο και Καραμαλέγκο. Αρά δεν έχουμε πρόβλημα. Είμαστε εντάξει".


    Ενώ για το παιχνίδι της Παρασκευής με τη Ζαλγκίρις, και για τις αλλαγές που ετοιμάζει η Ευρωλίγκα την επόμενης χρόνια,είπε:
    "Είναι το πρώτο μας παιχνίδι που παίζουμε Παρασκευή, αλλά πιστεύω ότι είναι μία πολύ καλή μέρα για να παίξεις μπάσκετ για να έρθουν και οι φίλαθλοι μας να μας δουν. Παίζουμε με μία πολύ καλή ομάδα, όπως είναι η Ζαλγκίρις που της αρέσει να τρέχει στον αιφνιδιασμό και να σουτάρει πολλά τρίποντα. Επίσης είναι μία ομάδα που από την αρχή της σεζόν έχει αλλάξει τρεις προπονητές και έρχεται με νέο στο ΟΑΚΑ...

    Εμείς δουλέψαμε πολύ καλά . Το μοναδικό μας πρόβλημα ήταν το πολύ κρύο στο ΟΑΚΑ. Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνουμε προπόνηση υπό τέτοιες συνθήκες και σίγουρα δεν είναι καλό να βλέπεις τους παίκτες σου να προσπαθούν να ζεσταθούν και να ζεσταίνουν τα χέρια τους... Όμως δεν το χρησιμοποιώ σαν δικαιολογία. Πρέπει να αγωνιστούμε καλά και να κερδίσουμε".


    Για την Ευρωλίγκα που πλέον θα βάζει αγώνες και τις Παρασκευές, είπε:
    "Αν γνωρίζω κάτι που αρέσει στην Ευρωλίγκα, είναι πως επιθυμεί να διεξάγονται οι αναμετρήσεις την Πέμπτη και την Παρασκευή. Η Παρασκευή θα είναι μία ημέρα που θα έχει μόνο Ευρωλίγκα. Άλλωστε είναι κάτι το οποίο λέω πολλά χρόνια. Να έχουμε εθνικά πρωταθλήματα για 2-3 μήνες και μετά να έχουμε μόνο Ευρωλίγκα...

    "Ποια η διαφορά να έχουμε ματς την Κυριακή και μετά τη Δευτέρα; Είναι καλύτερο αυτό για τον κόσμο; Η Παρασκευή είναι εξαιρετική ημέρα για μπάσκετ. Εχουμε παραδείγματα σε άλλες χώρες τον Μάιο να τελειώνει η Ευρωλίγκα και μετά μπαίνουν στα πρωταθλήματα οι ομάδες σε κάποιου είδους πλέι οφ. Αν δεν κάνουμε κάτι, είμαστε προετοιμασμένοι να έρθει το ΝΒΑ να πάρει κάποιες ομάδες να τις πάρει εκεί. Πρέπει να σκεφτούμε ποιο θα είναι το επόμενο βήμα μας".


    Για την αλλαγή προπονητή στην Ζαλγκίρις, είπε:
    "Προσπαθήσαμε να προετοιμάσουμε την ομάδα με βάση τα χαρακτηριστικά του κάθε παίκτη. Έπαιξε διαφορετικά με τον Ζούρο, διαφορετικά στα επόμενα παιχνίδια και ξέρουμε ότι με τον Τριφούνοβιτς θα παίξει διαφορετικά. Ξέρουμε κάποια στοιχεία που έχει στο παιχνίδι του και τον ξέρουμε και από πέρυσι που τον αντιμετωπίσαμε με την Λιέτουβος Ρίτας.

    Το συζητήσαμε με την ομάδα και είπαμε στους παίκτες μας τι να περιμένουν αμυντικά και επιθετικά. Δεν είναι εύκολο για μας να ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε, αλλά δεν είναι και εύκολο για εκείνους να αλλάζουν κάθε εβδομάδα προπονητή. Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να σκεφτούμε πως θα παίξουμε εμείς".

    Για τα πλάνα της Ευρωλίγκας για το Τop-16,είπε:
    "Παίζουμε σε τρεις διοργανώσεις. Είναι εύκολο; Υπάρχουν 10 ομάδες στην Ευρώπη με στόχο να κατακτήσουμε και τις τρεις. Από την Ισπανία, από την Ιταλία, η Μακάμπι. Κάποιες έχουν και το Σούπερ Καπ. Τίποτα δεν είναι διαφορετικό. Εκείνο που προέχει είναι να καθίσουμε και να συμφωνήσουμε στη λύση του προβλήματος, που δεν είναι όμως. Πρέπει να υπάρχει αγωνιστικό πρόγραμμα στο οποίο οι παίκτες θα μπορούν να ξεκουραστούν. Υπάρχουν δύο διοργανώτριες αρχές, η ULEB κι η FIBA που έχουν διαφορετικές απόψεις.

    Θα πρέπει να συζητήσουν μεταξύ του κι ο παίκτης να έχει περισσότερες ημέρες ξεκούρασης. Πόσους μήνες υπάρχει δράση στο ΝΒΑ; Εφτά; Κι εδώ με τις εθνικές; Δεν μπορείς να συγκρίνεις. Για τη νέα χρονιά συζητούν ΤΟΡ 16 με 10 αγωνιστικές. Το σέβομαι. Αλλά για κάποιες ομάδες θα είναι πολύ δύσκολο να αγωνιστούν με αυτή τη συχνότητα και να είναι ανταγωνιστικές. Είναι απαραίτητο να υπάρχει περισσότερος χρόνος συζήτησης. Θα πρέπει να έχεις περισσότερους από 12 παίκτες".


    Εditorial: (greenarea team)
     

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad