Header Ads

  • Breaking Green News

    ΑΝΑΝΕΩΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2015 Ο ΛΑΖΑΡΟΣ!

    Ένα θετικό τις τελευταίες μέρες, είναι η θετική πρόθεση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό, μέχρι το 2015, κάτι που επιβεβαίωσε στο Διοικητικό Συμβούλιο και ο Δημήτρης Γόντικας. Ποια είναι τα δεδομένα για μεταγραφές...

    Μπορούμε να πούμε πως είναι μια "μεταγραφή" για την ομάδα, καθώς ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα τον έχει στη διάθεση του μετά από αρκετούς μήνες, γιατί τον θεωρεί μια αξιόπιστη λύση, από τη στιγμή που δεν έχει πολλές εναλλακτικές επιλογές. 

    Όσον άφορα τις μεταγραφές, σύμφωνα με πληροφορίες και όσα ειπώθηκαν στο Δ.Σ, ο Πορτογάλος τεχνικός ζήτησε από τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γόντικα, να γίνουν δυο μεταγραφές σε πρώτη φάση, βάση δεδομένων, ένας αμυντικός και ένας επιθετικός, επίσης του ζήτησε να μην πουληθεί κάνεις βασικός παίχτης πρωτοκλασάτος. Ο Γοντικας, όσον αφορά το δεύτερο ζήτημα, τον διαβεβαίωσε πως δεν θα γίνει κάτι τέτοιο, ενώ για το πρώτο, του ξεκαθάρισε πως λόγω οικονομικής δυσκολίας, μεταγραφές θα γίνουν μόνο αν φύγουν δανεικοί κάποιοι παίκτες γλιτώνοντας έτσι τα συμβόλαια τους(όπως με Πλεσί), ή να πουληθούν κάποιοι μη πρωτοκλασάτοι παίκτες φέρνοντας κάποιο ποσό στα ταμεία, έστω και μικρο.
    Στην περίπτωση Βιερία, η υπόθεση του νεαρού άσσου του να έρθει το Γενάρη φαίνεται πως κολλάει, εξαιτίας των απαιτήσεων της ομάδας του, Ζιλ Βιθεντε, με αποτέλεσμα η μετακίνηση του στο Τριφύλλι(εκτός απροόπτου) να πραγματοποιηθεί στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, όπου ο παίχτης θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευθεί την μεταγραφή του σε όποια ομάδα επιθυμεί ο ίδιος ο παίχτης.


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad