Header Ads

  • Breaking Green News

    ΤΑ ΛΕΝΕ ΝΙΝΗΣ ΚΑΙ ΓΟΝΤΙΚΑΣ, ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΓΙΟΥΡΚΑΣ!

     Πολύ κακή είναι η σχέση του Σωτήρη Νίνη με τον Παναθηναϊκό την τελευταία εβδομάδα, εξαιτίας των μυστικών χειρισμών του πρώτου για μεταγραφή του σε ομάδα του Εξωτερικού και πιο συγκεκριμένα, στην Ιταλική Πάρμα.Ενώ αναμένεται συνάντηση των δυο πλευρών...

    Η Πράσινη ΠΑΕ αναγκάστηκε να στείλει εξώδικη επιστολή στον ποδοσφαιριστή και στην Ιταλική ομάδα, γιατί βάση κανονισμών της ΦΙΦΑ, απαγορεύεται να μιλάει κάποιος παίχτης για μεταγραφή, πριν την 1η Γενάρη όπου αρχίζει επίσημα η μεταγραφική περίοδος.

    Ο παίχτης δεν απάντησε στην εξώδικη επιστολή, ενώ η Πάρμα κάνει πως δεν ξέρει τίποτα για το θέμα. Άνθρωποι της ΠΑΕ θεωρούν πολύ κοντά τη συμφωνία του Νίνη με την Πάρμα, ενώ και τα Ιταλικά ΜΜΕ έχουν ήδη κλεισμένη την μεταγραφή στους "Παρμένσι".

    Το λάθος στη υπόθεση Νινη ξεκινάει πριν ένα χρόνο, όπου η διοίκηση της ομάδας δεν τον κάλεσε για ανανέωση του συμβολαίου του, δεν είναι σωστή η κίνηση από την ΠΑΕ να καλεί έναν παίχτη της 6 μήνες πριν λήξη το συμβολαίου του, αλλά και οι χειρισμοί του Νίνη δεν δικαιολογούνται, γιατί δείχνει αχαριστία απέναντι στην ομάδα που τον ανέδειξε και τον έκανε γνωστό σε παγκόσμιο επίπεδο. Για να παραμείνει ο Νίνης στην ομάδα, πρέπει να έχουμε νέα διοίκηση με οικονομική δυνατότητα, κάτι τέτοιο όμως δεν είναι σίγουρο μέχρι αυτή τη στιγμή.

    Τις τελευταίες ώρες πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει καθοριστεί ραντεβού με τον μάνατζερ του Νίνη και τον Δημήτρη Γόντικα, την πρώτη εβδομάδα του 2012, όπου η εξώδικη επιστολή αποσκοπούσε σε αυτή την συνάντηση των δυο πλευρών, ώστε να συζητήσουν τη επικείμενη πρόταση του Τριφυλλιού για την ανανέωση του συμβολαίου του για 3 ακόμα χρόνια.

    Από εκεί και πέρα η ΠΑΕ προσπαθεί να εξοικονομήσει χρήματα από συμβόλαια παιχτών που δεν είναι στα πλάνα του Φερέιρα, χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Πετρόπουλου, όπου η διοίκηση των άφησε ελεύθερο με τον όρο να μην ζητήσει τα οφειλόμενα προηγούμενων μηνών. Ο επόμενος που θα έχει την ίδια κατάληξη ή να δοθεί με τη μορφή δανεισμού, είναι ο Γιούρκας Σειταρίδης!


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad