Header Ads

  • Breaking Green News

    ΑΠΟΘΕΩΝΟΥΝ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ ΚΑΙ ΕΞΑΣΤΕΡΟ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ!

    Ο Ισπανικός τύπος, σε αφιέρωμα που έκανε για το 2011, κάνει ξεχωριστή αναφορά στην κατάκτηση του 6ου Ευρωπαϊκού από τον Παναθηναϊκό στη Βαρκελώνη και το αθλητικό φαινόμενο που λέγεται Δημήτρης Διαμαντίδης...

    Αναλυτικά όσα αναφέρει Ισπανική ιστοσελίδα:

    "Με τον Δημήτρη Διαμαντίδη να είναι καπετάνιος στο γήπεδο και να παίρνει τον τίτλο του MVP, ο Παναθηναϊκός κατέκτησε την Ευρωλίγκα επικρατώντας στον τελικό επί της Μακάμπι με 78-70. Κάτω από τα καλάθια ο Μπατίστ επιβλήθηκε με τη δύναμή του. Ο πάουερ φόργουορντ από την Καλιφόρνια πέτυχε 18 πόντους. Η αντίθεση ήταν ο Σχορτσιανίτης. Ο Έλληνας σέντερ έκανε ένα παιχνίδι που θα ήθελε να ξεχάσει και δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Αμερικανό, ούτε στην επίθεση ούτε στην άμυνα.

    Τα τελευταία δύο λεπτά του παιχνιδιού η Μακάμπι πίεσε περισσότερο από ποτέ, με πίεση σε όλο το γήπεδο και μείωσε τη διαφορά στους τέσσερις πόντους. Αλλά, τίποτα δεν μπορούσε να σταματήσει τους Έλληνες. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης εμφανίστηκε έδωσε τη λύση και ο Παναθηναϊκός σήκωσε το Κύπελλο στο Παλαού Σεντ Τζόρντι" είναι ορισμένα από όσα αναφέρει το Ισπανικό δημοσίευμα".


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad