Header Ads

  • Breaking Green News

    ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ARBORIS!

    Άλλη μια απόλυτη επιβεβαίωση του greenarea για την Arboris Capital! Σας το γράφαμε 1 μήνα πριν ότι η συγκεκριμένη εταιρία δεν είχε πρόταση για τις μετοχές του Τζίγγερ...

    Για να ακριβολογούμε, στο Δ.Σ της 4 Νοέμβριου, με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ μας τότε(κλικ εδώ), σας είχαμε ενημερώσει ότι η επενδυτική εταιρία από το Αμπού Ντάμπι θα υποχωρούσε μόνη της από την διεκδίκηση των μετoχών, όχι γιατί δεν μπορούσε, αλλά γιατί ποτέ δεν ήταν πραγματικό το ενδιαφέρον της, ο μόνος της στόχος ήταν να διαφημιστεί στην Ελλάδα και ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να το κάνει εύκολα ακόμα και με υποτιθέμενο ενδιαφέρον.

    Αν θυμάστε στις 24 Οκτώβρη ένα  από τα "αντικειμενικά" σαιτ είχε παρουσιάσει την "πρόταση" της Arboris για τον Παναθηναϊκό και όλα τα σαιτ το είχαν αναδημοσιεύσει, εκτός από το greenarea που δεν είχε ασχοληθεί καθόλου γιατί ξέραμε ότι δεν υπήρξε κανένα ουσιαστικό ενδιαφέρον από την συγκεκριμένη εταιρία! 

    Σήμερα λοιπόν στο Δ.Σ όλοι περίμεναν να ακούσουν ότι ο Γόντικας θα δώσει εντολή στην Arboris να  βρει επενδύτη, αλλά τελικά δεν έγινε τίποτα, απλά επιβεβαιώθηκαν όσα γράφαμε από τις 4 Νοέμβριου.

    Σας είχαμε πει τότε πως στην υπόθεση Σουλτάν τουλάχιστον είχε υπογραφεί ένα MoU και έγινε ένας οικονομικός έλεγχος, ενώ η Arboris δεν είχε παρουσιάσει ούτε χαρτιά, ούτε τίποτα.Θα ποιμαίνουμε να δούμε τι θα γίνει και με την  υπόθεσή Σουλτάν, σύντομα θα τελειώσει και αυτό, είτε θετικά είτε αρνητικά, ελπίζουμε θετικά για το καλό του Παναθηναϊκού μας και μόνο!!! 


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad