Header Ads

  • Breaking Green News

    Θ.ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: "ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ"

    Άλλο ένα Δ.Σ τελείωσε για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, χωρίς να υπάρχει τίποτα νεότερο για κάποιον επενδυτή...(+Δηλώσεις Γόντικα)

    Η κατάληξη της Arboris ήταν δεδομένη, πλέον ο κόσμος του Παναθηναϊκού αγωνιά για το μέλλον της ομάδας του και ελπίζει έστω το σήριαλ με τον πρίγκιπα Σουλτάν να είναι αληθινό.


    Μετά το τέλος του Δ.Σ, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος έκανε δηλώσεις, λέγοντας...

    "Να λάβετε υπόψη τις δηλώσεις που θα σας κάνει ο κ. Γόντικας που είναι ο καθ ύλην αρμόδιος και εκείνο που θέλω να πω εγώ σε προσωπική βάση είναι ότι δεν βλέπω φως στον Παναθηναϊκό πουθενά. Σε ότι αφορά τον Σουλτάν του έχουν τεθεί τέσσερις όροι και δεν έχει πραγματοποιήσει κανέναν άρα καταλαβαίνετε ότι είμαστε δικαιολογημένα απαισιόδοξοι"

    "Εύχομαι να βγω ψεύτης, αλλά το βλέπω πάρα πολύ δύσκολο. Μη δίνουμε φρούδες ελπίδες στον κόσμο ότι τα πράγματα είναι ρόδινα και πάνε καλά. Δυστυχώς δεν έχουν εξέλιξη. Τι θα γίνει, ένας Θεός ξέρει".


    Για το θέμα της Arboris απέφυγε να τοποθετηθεί, παραπέμποντας στον Δημήτρη Γόντικα,είπε: 
    "Ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος κάθε πρόταση από οποιαδήποτε εταιρεία και αν προέρχεται να την εξετάσει, πάνω από όλα είναι το συμφέρον του Παναθηναϊκού και τίποτα άλλο. Δεν υπάρχει θέμα να η μια εταιρεία έναντι της άλλης. Αν η Arboris έχει πραγματικό ενδιαφέρον είναι ευπρόσδεκτη".


    Για την εικόνα του Παναθηναϊκού στο ματς με τον Άρη σχολίασε,είπε: 
    "Εμείς δεν πρέπει να επεισέλθουμε στα αγωνιστικά. Αυτό που θέλουμε είναι να υπάρχει ομόνοια στην ομάδα. Να είναι όλοι αγαπημένοι. Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα, δεν πρέπει να είναι ένας καλός μόνο αλλά όλα τα γρανάζια της μηχανής να δουλεύουν καλά".


    -Λίγα λεπτά μετά έκανε δηλώσεις και ο Δημήτρης Γόντικας, λέγοντας...

    "Ολοκληρώθηκε το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός όπου συζητήθηκαν διάφορα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας και των διάφορων εκκρεμοτήτων. Από όσα γνωρίζουμε εμείς δεν υπάρχει καμία εξέλιξη σε ότι αφορά τη πρόταση έλευσης των Σαουδαράβων καθώς από όσο γνωρίζουμε δεν έχουν εκπληρωθεί οι όροι του μνημονίου που είχε υπογραφεί".

    "Από εκεί και πέρα η πληροφόρηση μας απόν την Arboris είναι ότι απέσυρε το ενδιαφέρον της. Θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες σύντομα και θα δούμε τι άλλο θα γίνει μέσα στον Δεκέμβριο. Στο μήνα που ήδη εξελίσσεται η ήδη προγραμματισμένη Α.Μ.Κ.".


    Για το αν είναι απαισιόδοξο το μέλλον,είπε:
    "Απαισιόδοξο δεν είναι τίποτα ποτέ. Σας λέω τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Ήδη τρέχει μια αύξηση κεφαλαίου και υπάρχουν και άλλα θέματα που εξελίσσονται".


    Για το αν η χρονιά μπορεί να βγει χωρίς άλλη οικονομική υποστήριξη,είπε: 
    "Η συζήτηση αυτή έγινε στο Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη είναι ενήμερα. Δεν είναι εύκολη η κατάσταση, πάντοτε αντιμετωπίζουμε τα ζητήματα αυτά. Τα είχαμε από το καλοκαίρι. Νομίζαμε ότι η προθεσμία που θα χρειαζόμασταν κάποια χρήματα θα ήταν νωρίτερα αλλά "κλοτσώντας και σπρώχνοντας" και κάνοντας μια χρηματοοικονομική διαχείριση πιο σωστή έχουμε κάποιο χρόνο στην διάθεση μας".


    Για το αν υπάρχει τρίτη πρόταση για τα ιδιοκτησιακά, είπε: 
    "Δεν έχω κάτι υπόψη μου. Δεν υπάρχει περίπτωση να εξεταστεί κάτι που να είναι μη γραπτό. Δεν θα εξεταστεί τίποτα που δεν θα είναι γραπτό".


    Για το αν το "αντίο" από την Arboris Capital είναι οριστικό,είπε: 
    "Υπάρχει έγγραφο. Αλλιώς δεν θα σας μίλαγα. Νομίζω ότι είναι οριστική η απόσυρση του ενδιαφέροντος για τον συγκεκριμένο ενδιαφερόμενο που είχαν".


    Για το αν υπάρχει κάποιο μήνυμα από τους άλλους μετόχους,είπε:
    "Όχι μέχρι τώρα δεν είναι κάτι που να το γνωρίζω. Από εκεί και πέρα αυτά τα πράγματα είναι ανοιχτές διαδικασίες".


    Για το πώς πηγαίνουν τα πράγματα για την πλευρά του πρίγκιπα Σουλτάν,είπε: 
    "Μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάτι που γνωρίζω. Δεν γνωρίζω για ναυάγιο, αυτό που γνωρίζω είναι ότι δεν έχουν ολοκληρωθεί οι όροι του μνημονίου και γι αυτό δεν πήραμε απόφαση για σύγκλιση έκτακτης γενικής συνέλευσης".


    Για το αν η πρόταση του κ. Μαυροκουκουλάκη συζητήθηκε στο Δ.Σ, είπε: 
    "Με ρωτάτε να πω για κάτι το οποίο αγνοώ αν έχει γίνει και αγνοώ και το περιεχόμενο".


    Για το αν υπήρξε θέμα μειώσεων συμβολαίων παικτών, όπως γράφηκε τις τελευταίες μέρες,είπε:
    "Είναι αστεία, ουδέποτε έγινε κάποια συνάντηση δική μου και ουδέποτε κάποια κουβέντα".


    Για το αγωνιστικό κομμάτι και την ήττα από τον Άρη,είπε:
    "Το ζητούμενο είναι να διατηρήσουμε το αγωνιστικό προφίλ που είχαμε. Δεν το καταφέραμε την προηγούμενη αγωνιστική. Είναι θέμα του προπονητή και των παικτών πρωτίστως, τους έχουμε εμπιστοσύνη και θα τους στηρίξουμε όσο γίνεται περισσότερο".


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad