Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΓΚΑΖΩΣΕ" ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΕ Ο ΕΞΑΣΤΕΡΟΣ!

    Αδιάφορος και κουρασμένος στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα έδειχνε ο Εξάστερος, αλλά έκλεισε με νίκη το 2011 την Ευρωλίγκα...(+VIDEO,Αναλυτικό άρθρο)
     
    Σε δυο ημίχρονα χωρίζετε η απόδοση των πρωταθλητών Ευρώπης στο παιχνίδι με την Μπάμπεργκ, στο πρώτο 20λεπτο ήταν κακή με πολλά λάθη και στο δεύτερο 20λεπτο πιο αποφασισμένοι οι παίχτες και με λιγότερα λάθη. 



    -Ας δουμε αναλυτικα τον αγωνα δεκαλεπτο, δεκαλεπτο...

    Στο πρώτο δεκάλεπτο η ομάδα μουδιασμένη, με επιθετικό σχήμα, όμως επιθετικά δεν είχε καθαρό μυαλό και έκαναν λάθη οι πράσινοι, στην άμυνα δέχθηκε εύκολα καλάθια, ένα κακό στοιχειό είναι πως είχε μόνο 1 φάουλ, αυτό δείχνει πως δεν μάρκαραν και ιδιαίτερα τους παίχτες της Μπάμπεργκ, γι' αυτό έβαζαν και εύκολους πόντους οι φιλοξενούμενοι, σκορ πρώτου δεκάλεπτου 12-22.

    Το δεύτερο δεκάλεπτο πάλι δεν ξεκίνησε καλά, ο Ζοτς φώναζε για άμυνα στους παίχτες του, τονίζοντας τους πως έχουν λίγα φάουλ. Μετά 14' λεπτό ο Ζοτς περνάει στον αγώνα το Σάρας, ο Λιθουανός ανέβασε λίγο το ρυθμό, βάζοντας και ο ίδιος 4 πόντους, ο Διαμαντίδης είχε 7 σε 19 λεπτά συμμετοχής, κάποια στιγμή οι πράσινοι μείωσαν στους 6, αλλά η διαφορά στο τέλος του δευτέρου δεκάλεπτου έκλεισε στους -8 και σκορ 30-38.

    Στο τρίτο δεκάλεπτο οι πρωταθλητές μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι, έφτασε την διάφορα των 8 πόντων και την ξεπέρασε, παίζοντας και καλή άμυνα, με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να βάλουν για 3 λεπτά ούτε ένα πόντο.Ο Διαμαντίδης λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος του τρίτου δεκάλεπτου, με τρίποντο κάνει το 56-53, φτάνοντας τους 12 προσωπικούς πόντους.

    Στο τέταρτο δεκάλεπτο ο Ζότς ζητούσε την ίδια απόδοση με το τρίτο, οι παίχτες τον άκουσαν εν μέρη, παίρνοντας μια διάφορα +5 και σκορ 60-55, αλλά στη συνέχεια την έχασαν με λάθη σε επίθεση και άμυνα . Στα 5' λεπτά πριν το τέλος το σκορ ήταν 62-62, το παιχνίδι να πηγαίνει ισόπαλο για κάποια λεπτά με εκατέρωθεν λάθη και από τις δυο ομάδες, στα 2' λεπτά και 30" δευτερόλεπτα πριν το τέλος οι πράσινοι περνάνε μπροστά στο σκορ με δυο βολές του Διαμαντίδη 64-63 και με καλάθι Μπατίστ και τρίποντο Καιμακόγλου γίνεται το 69-66, το φινάλε με άγχος, αλλά ο Σάτο με καλάθι τελειώνει τον αγώνα με τελικό σκορ 71-66!


    Τα δεκάλεπτα: 12-22, 30-38, 56-53, 71-66

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ομπράντοβιτς): Μάριτς, Μπατίστ 8, Λόγκαν, Σάτο 9 (1), Π.Καλάθης, Διαμαντίδης 14 (2), Βουγιούκας 12, Ν.Καλάθης 7 (1), Κυρίτσης, Καϊμακόγλου 11 (1), Γιασικεβίτσιους 6.
    Μπάμπεργκ (Φλέμινγκ): Σούπουτ 11 (2), Τάντα 5 (1), Τζένκινς (1), Πλέις 9, Ρόμπερτς 8 (1), Τζέικομπσεν 2, Τάκερ 10, Γκαβέλ 3 (1), Σλότερ 9.

    -VIDEO:




    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad