Header Ads

  • Breaking Green News

    ΖΟΤΣ: "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ"

    Οργισμένος παρουσιάστηκε ο Ζότς στη συνέντευξη τύπου, εξαιτίας της απόδοσης κάποιων παικτών του στον αγώνα με τη Μπάμπεργκ...

    -Αναλυτικά όσα είπε:

    "Γι' άλλη μία φορά η Μπάμπεργκ απέδειξε πως είναι καλή ομάδα. Αγωνίστηκε καλά κι απόψε. Η αναμέτρηση ήταν αντίστοιχη με αυτή στην έδρα της. Είναι μία ομάδα με ποιότητα και γνωρίζει να αγωνίζεται μέχρι τέλους. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε 9 περισσότερες κατοχές, αλλά δεν σκοράραμε.
    Η Μπάμπεργκ σούταρε καλύτερα. Και τώρα το ερώτημα είναι το εξής: Σουτάραμε καλά σουτ ή βεβιασμένα; Όλα ήταν καλά. Αλλά δεν σκοράραμε. Σε αυτές τις καταστάσεις, αν δεν σκοράρεις, το μόνο που θα σε κρατήσει στο παιχνίδι είναι να παίξεις καλή άμυνα. Αυτό ήταν το πρόβλημά μας στο πρώτο ημίχρονο. Γιατί γι' ακόμη μία φορά δεν κάναμε φάουλ. Σούταραν και παρακολουθούσαμε. Είναι σημαντικό να παίξεις άμυνα κι ως τελευταία λύσης να κάνεις φάουλ. Αλλά να το κάνεις εύκολα. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε εντελώς διαφορετικά. Μειώθηκαν τα ποσοστά τους, ανέβηκαν τα δικά μας. Νικήσαμε με 5 πόντους, αν κι ήταν σε θέση να ισοφαρίσουν κι αυτό αποδεικνύει πως πάλεψαν μέχρι τέλους"


    Για τη συνέχεια στην επόμενη φάση των Top16,είπε:
    "Περιμένουμε την κλήρωση στις 28/12, αλλά πιστεύω πως στο ΤΟΡ 16 το επίπεδο παιχνιδιού μας πρέπει αν είναι ανώτερο του αποψινού. Χρειαζόμαστε περισσοτερους παίκτες. Ο Κυρίτσης ήταν έξυπνος κι έκανε την κατάλληλη στιγμή 2 φάουλ. Δεν έχω αμφιβολία πως θα συνεχίσει να προσπαθεί. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος. Θες να αγωνιστείς για τον Παναθηναϊκό; Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Το κάνεις; Μένεις. Δεν το κάνεις; Η πόρτα είναι ανοιχτή. Δυστυχώς έχουμε παίκτες που δε βοηθούν την ομάδα. Όλοι το κατάλαβαν αυτό. Άρα δε θα υποκριθώ πως όλα είναι τέλεια. Πρέπει να αλλάξουμε πράγματα. Μας περιμένει δύσκολη συνέχεια. Αρχής γενομένης στην Α1. Με όλο το σεβασμό στο Μαρούσι, αν στα τελευταία 5 λεπτά δεν έβαζα μέσα τον κ.Διαμαντίδη και τον κ.Σάτο τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα. Απλό το ερώτημα: Γιατί κάποιοι έπαιξαν πού κι άλλοι λίγο; Γιατί; Γιατί; Γιατί κάποιοι είναι έτοιμοι να αγωνιστούν κι άλλοι όχι. Όπως και να 'χει, το πρόγραμμα έχει ως εξής: Συνεχίζουμε τη δουλειά και την Παρασκευή θα δοθεί ρεπό 2,5 ημερών, ακολουθεί ο ΑΓΟΡ και θα δούμε για την άλλη εβδομάδα. Διπλές προπονήσεις, ξεκούραση, θα υπάρχουν κι άλλοι αγώνες πριν από το ΤΟΡ 16".


    Για το τι πρέπει να γίνει για να βοηθήσουν όλοι οι παίκτες,είπε:
    "Είναι σημαντικό οι παίκτες να πάρουν ημέρες ξεκούρασης. Αλλά θα πρέπει κάποιοι να καταλάβουν πως πρέπει να βοηθήσουν την ομάδα περισσότερο. Περισσότερο. Περισσότερο. Συγχαρητήρια στους παίκτες για το δεύτερο ημίχρονο. Και σε όλους όσοι ήρθαν.
    Δεν κάνω κάτι διαφορετικό με όλους όσοι βοηθούν ή δε βοηθούν. Απλώς αύριο δε θα χρησιμοποιήσω στην προπόνηση όλους όσοι αγωνίστηκαν πολύ απόψε. Στις διακοπές οι παίκτες έρχονται στο ΟΑΚΑ να δουλέψουν. Ισχύει. Από πλευράς του τιμ θα έχουν κάθε δυνατή βοήθεια για να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο".


    Για το λόγο που κάποιοι παίκτες δεν είναι προσεκτικοί στους αγώνες,είπε: 
     "Δεν ξέρω, ρε φίλε, τι θέμα είμαι (στα ελληνικά). Κάθε ημέρα προσπαθώ να βοηθήσω. Δεν ξέρω (πάλι στα ελληνικά). Με έχετε δει 13 χρόνια τώρα να βγάζω παίκτη, επειδή έχασε σουτ; Πάρ' τη μπάλα, βάλ' τη. Αλλά μη σουτάρει ελεύθερος ο αντίπαλος κι εσύ τον κοιτάζεις...".


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad