Header Ads

  • Breaking Green News

    ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ...ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ!

    O GREENSNIPER επέστρεψε και γράφει: Η επιστροφή μου μετά από μήνες, πέφτει ίσως στην πιο κρίσιμη καμπή-αγωνιστική του πρωταθλήματος...

    Το εκτός έδρας ματς με τον Άρη στο Βικελιδης είναι πιο κρίσιμο από αυτό με τον Τρουμπαικό στο Τηγάνι, με διπλό οι πράσινοι αποκτούν ένα προβάδισμα 80% για τον τίτλο, κόβοντας έτσι από τους αντίπαλους διεκδικητές την όρεξη από τώρα.

    Οι παράγοντες της ομάδας της Τρούμπας όπως θα έχετε καταλάβει μετά το -5, έχουν αρχίσει το δικό τους μηχανισμό πάντα υπόγεια ώστε να μην περάσει ο Παναθηναϊκός από το Βικελιδης με νίκη, έχουν βάλει λιτούς και δεμένους γιατί ξέρουν πως είναι η τελευταία τους ελπίδα σε περίπτωση που οι πράσινοι δεν νικήσουν, αν οι παίχτες του Φερέιρα πάρουν το διπλό....το πανηγυρική τελείωσε από μήνα Δεκέμβρη!

    Από την τελευταία φορά που έγραψα...ήταν ένα άρθρο για τα στημένα σε Ελλάδα και Τουρκία με τίτλο...Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ: ΕΛΛΑΔΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ 0-1, από τότε σας τα έγραφα πως δεν πρόκειται να γίνει τίποτα, έχουν περάσει μήνες και οι κύριοι υπεύθυνοι για όλο τον βούρκο που επικρατούσε και επικρατεί ακόμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι ελεύθεροι και περηφανεύονται κάθε μέρα στα μμε για ένα ήθος και εξυγίανση που ούτε κατά διάνοια τα πιστεύουν, πόσο μάλλον να τα κάνουν και πράξη.

    Θέλω να ξέρετε ότι δεν είναι όπως πριν 8 μήνες τα πράγματα....το σκάνδαλο με τα στημένα μπορεί να  μην έφτασε μέχρι τέλος, αλλά πολλοί είναι στριμωγμένοι όσο δεν παει, από πολλά κέντρα εξουσίας...θα το έχετε αντιληφθεί φαντάζομαι από τον πανικό που επικρατεί στα μέρη της Τρούμπας...!

    Και επειδή δεν θα τα παρατήσουν εύκολα, παίζουν την τελευταία(ή μια από την τελευταία) τους ζαριά στο Βικελίδης, πάντα στα πλαίσια που τους επιτρέπονται στη δεδομένη στιγμή, με όποιο κόστος και αν έχει αυτό...

    Για όσους δεν το έχουν καταλάβει, τώρα αρχίζει ο "πόλεμος"...και ο Παναθηναϊκός πρέπει να μείνει όρθιος όπως κάνει τις τελευταίες αγωνιστικές παίζοντας το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, αυτό πρέπει να κάνει και την Κυριακή στο Βικελίδης, να στείλει το μήνυμα ότι η ομάδα αυτή είναι αποφασισμένη να πάρει το πρωτάθλημα αξία και με μαγκιά στους αγωνιστικούς χώρους και όχι στις αίθουσες της ΕΠΟ/ΚΕΔ, σε τέτοιες αίθουσες κάνουν άλλοι παιχνίδι γιατί δεν μπορούν αλλού...!!!

    Υ.Γ.1.Δεν θα αναφερθώ σε διοικητικά θέματα, όχι σύντομα πάντως, αν και έγιναν πολλά το τελευταίο διάστημα.

    Υ.Γ.2.Ο λόγος για τον οποίο είχα καιρό να γράψω δεν ήταν γιατί είχα φύγει από το σαιτ, αλλά γιατί είχα άλλες δουλειές που δεν μου έδιναν και πολύ χρόνο για να είμαι και εδώ, τώρα όμως είμαι κοντά σας και θα προσπαθώ να τα λέμε όπως παλιά.

    Υ.Γ.3.Να πάνε όλα ευχάριστα για την ομάδα μας την Κυριακή. Να είστε καλά, θα τα πούμε...! 


    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad