Header Ads

  • Breaking Green News

    ΧΩΡΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ 50-50...ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΛΛΕΡΓΙΑ!

    Κέρδισε ο Αστέρας Τρίπολης τους Λιμανίσιους. Τι άλλο θα δούμε πια σε αυτή τη ζωή. Βέβαια τόσο χάλια γαύρους τους κέρδιζε και η Κάτω Πλατανιά...

    Έτσι είναι αυτά. Άμα το γεγονός της χρονιάς είναι ένα διπλό στο Τσάμπιονς Λίγκ πρέπει οι εορταστικές εκδηλώσεις να διαρκέσουν πολύ περισσότερο από το κανονικό. Είναι και αυτοί οι «κοριοί»  ρε παιδί μου. Άσχημο πράγμα τα έντομα. Που να πάρεις τηλέφωνο το διαιτητή τώρα??? Να πεις τι??? Και αν σε παρακολουθούνε??? Οπότε???


    Παίζεις χάλια + δεν παίρνεις πέναλτυ + Μέγιερι = Χάνεις και από τα παραρτήματά σου = μείον 5 από την Πανάθα και το πιο τραγικό ... σε πέρασε το ΑΕΚάκι. Έλεος.

    Όταν τους παίζουν 50-50 κάτι παθαίνουν...αλλεργία!Oτι πάθαιναν επί Πατέρα...και ο Κόκκαλης την έκανε...!!!

    Ο Κύρκος έπαιξε 50-50 τους Γαύρους στην Τρίπολη...με αποτέλεσμα το πιόνι τους ο Βασσάρας να τον βάλει στο «ψυγείο» και μετά στη β' εθνική.

    Και φέρανε ξανά το κελεπούρι τους τον Καλόπουλο...για να δέσει το γλυκό...!

    Και μετά μου λένε δεν έρχεται η συντέλεια του κόσμου. Να τα σημάδια. Πράσινη παράγκα λένε να πάρει κάρτες ο ΟΦΗ για να μην παίξει ο «υπερσκόρερ» Μάντζιος, που όποτε έστριβε μέσα στο ΟΑΚΑ κρατούσαμε ομπρέλα μήπως και βρέξει και ο «υπεραμυντικός» Ταβλαρίδης. Και εντάξει πες για τον αμυντικό, το Μάντζιο τι να τον έκανε, αμυντικό χαφ? Αφού όλοι έπαιζαν άμυνα πίσω από το κέντρο. Πράσινη παράγκα. Που φτάσαμε...

    Με σβηστές μηχανές τους κερδίσαμε άνετα και αυτό πονάει πολύ. Και έρχονται και τα λεφτά από τη μεταβίβαση μετοχών, αλλά αυτό είναι ένα άλλο σημαντικό κεφάλαιο. Έχουμε βαρεθεί να τα λέμε. Καλή μπάλα από μια καλοστημένη και καλοπροπονημένη ομάδα, σοβαρός κόουτς, καλές μεταγραφές που αποδίδουν (όχι Μαρκάνοι και Ορμπαΐθιδες και Φέισες και παλιότερα Οσκάριδες και σία), βήμα βήμα σε κάθε αγώνα, εύκολο ή δύσκολο και η κορυφή παγώνει ακόμα περισσότερο όσο ψιλά ανεβαίνεις. Και ο κόσμος κοντά στην ομάδα πάντα με δυνατή φωνή.

    Υ.Γ. Βάλτο ρε Σέμπα στο 29’ να τους είχαμε τώρα στο -8 να τελείωνε το πρωταθληματάκι με τους πουθενάδες. Βάλτο το 0-2 να τρελαθούμε. Υπομονή μέχρι τη ... φιέστα του δεύτερου γύρου.

    Editorial: Marulio 
      

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad