Header Ads

  • Breaking Green News

    ΜΠΟΥΚΑΔΟΡΟΣ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ!

    Σε αποκαλύψεις για γραφικό παράγοντα προχώρησε ο διαιτητής Δημήτρης Κύρκος, σε πρόσφατο σεμινάριο διαιτητών...

    Ο διαιτητής του αγώνα Αστέρας Τρίπολης-ΟΣΦΠ (2-0), μίλησε σε συνάδελφους του, για όσα βίωσε στο ημίχρονο του αγώνα και λίγες μέρες μετά από αυτό.

    Υποστήριξε ότι στο ημίχρονο μπούκαρε με μπράβους στα αποδυτήρια των διαιτητών ο Βαγγέλας και του έκανε συστάσεις με απειλές για το πως σφυρίζει στον αγώνα.Ο διαιτητής δεν φοβήθηκε από τις ψευτομαγκιές του και έπαιξε τον αγώνα 50-50, το αποτέλεσμα αναμενόμενο...η ομάδα του Βαγγέλα έχασε δίκαια!

    Τις επόμενες μέρες, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ηπειρώτη διαιτητή, τον απειλούσαν για τη ζωή "άγνωστα" άτομα...είτε τηλεφωνικά είτε προσωπικά, μάλιστα μίλησε και για ένα περίεργο περιστατικό που έγινε με το αυτοκίνητο του, κάτι που κατήγγειλε και στην αστυνομική διεύθυνση Ιωαννίνων, μετά από όλα αυτά ο διαιτητής σκέφτεται πολύ σοβαρά να σταματήσει τη διαιτησία.

    Ο Δημήτρης Κύρκος θεωρείτε από τους καλύτερους Έλληνες διαιτητές μαζί με τον Τάκο Κάκο, δεν είναι τυχαίο που και ο δυο είναι στόχος για τους ανθρώπους της ΠΑΕ του λιμανιού και κυρίως του Βαγγέλα. Πέρσι όπως θα θυμάστε στο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, Παναθηναϊκός-ΟΣΦΠ(2-1), πάλι ο πρόεδρος των λιμανίσιων είχε κατέβει στα αποδυτήρια και είχε διαμαρτυρηθεί στον Κάκο για τα σφυρίγματα του, αλλά Κερκυραίος διαιτητής τον έγραψε στα...παλαιά των υποδημάτων του!

    Αποδεικνύουν για πολλοστή φορά ότι είναι η ομάδα της λαμογιάς και της βρωμιάς, είναι τσακωμένοι με την τιμιότητα και το 50-50!!!


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad