Header Ads

  • Breaking Green News

    ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΜΙΓΚΕΛ ΒΙΤΟΡ Ο ΦΕΡΕΙΡΑ, ΑΛΛΑ...

    Η μεταγραφική περίοδος του Γενάρη πλησιάζει και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει στη λίστα του κάποιους παίχτες, που θα βοηθήσουν την ομάδα στη συνέχεια του πρωταθλήματος...(+VIDEO)

    Βέβαια, άλλο το θέλει ο ίδιος και άλλο αν μπορεί η διοίκηση να κάνει πραγματικότητα τις επιθυμίες του Πορτογάλου.Καλά κάνει και θέλει μεταγραφές, αλλά γνωρίζει και ο ίδιος ότι όλα εξαρτώνται από το τι υπόλοιπο υπάρχει στα ταμεία ή θα υπάρξει στη συνέχεια...

    Σύμφωνα λοιπόν με όσα λέγονται στην Πορτογαλία, ο προπονητής του Τριφυλλιού θέλει για την θέση του αμυντικού, τον 22χρονο ταλαντούχο διεθνή με την ελπίδων της Πορτογαλίας, Μιγκέλ Βιτορ, ο παίχτης ανήκει στη Μπενφίκα, αλλά δεν έχει θέση στη βασική εντεκάδα, πέρσι ήταν δανεικός στην Λέστερ, όπου προπονητής ήταν ο "δικός μας" Πάουλο Σόουζα.

    Ο Φερέιρα θέλει να εκμεταλλευθεί τις γνωριμίες που έχει εκεί, γνωρίζοντας και την επιθυμία της Μπενφίκα να δώσει ξανά δανεικό τον παίχτη σε κάποια ομάδα. Θέλει οπουδήποτε έναν ακόμα(συν Σαριέγκι και Μπουμσόνγκ) αμυντικό στην Παιανία, γιατί ο Καντέ φεύγει για 3 μήνες περίπου με την εθνική του ομάδα, για προετοιμασία και αγώνες στην διοργάνωση του Κόπα 'Αφρικα. 

    Θα δούμε τις επόμενες μέρες πόσες μεταγραφές θα γίνουν και αν γίνουν....!

    -VIDEO:



    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad