Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΒΑΡΙΕΣ ΑΙΧΜΕΣ ΚΑΤΑ ΣΙΣΕ"

    Ο πρώην πρόεδρος της Λάτσιο, Σέρτζιο Κρανιότι, επιτέθηκε με πολύ καυστικό τρόπο στον Τζιμπρίλ Σισέ για την μέχρι τώρα προσφορά του στην Ιταλική ομάδα...

    Είναι σίγουρο πως το κλίμα στην Λατσιο δεν είναι καθόλου ευνοϊκό για τον Σισε τον τελευταίο ενάμιση μήνα, ούτε από στελέχη, ούτε και από τους οπαδούς της Ιταλικής ομάδας.

    Οι δηλώσεις Κρανιότι:

     "Ο Σισέ είναι καλύτερα να επιστρέψει εκεί που ήταν. Ήταν ένας μεγάλος παίκτης, κατάφερε πολλά ωραία πράγματα αλλά δεν είναι σταθερός. Μεγαλώνει στην ηλικία του, η καριέρα του λέει ότι γύρισε ως τσιγκάνος όλη την Ευρώπη, θα έλεγα ότι δεν είναι αξιόπιστος για να έχει το ρόλο του ηγέτη".

    Μπορεί οι οπαδοί του Παναθηναϊκού να χαίρονται για τις άσχημες σχέσεις του Σισέ με την Λάτσιο, για να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, αλλά κάτι τέτοιο την δεδομένη στιγμή φαντάζει αδύνατο να γίνει, γιατί ο Παναθηναϊκός δεν έχει ούτε καν διοίκηση και πέραν αυτού ούτε τα απαραίτητα χρήματα για τον δανεισμό του. Μόνο αν περάσει σε νέα χέρια ο Παναθηναϊκός θα μπορεί ο κόσμος να ελπίζει με μεγαλύτερες πιθανότητες, σε επιστροφή του Τζιμπρίλαρου στο Τριφύλλι!


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad