Header Ads

  • Breaking Green News

    Η ΘΥΡΑ 13 ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ...

    Η ΘΥΡΑ 13 γιόρτασε τα 45 χρόνια της στη Λεωφόρο, όπως της αξίζει! Φαντασμαγορικά, μοναδικά και πάντα παναθηναϊκά...(+2VIDEOS,PICS,Αναλυτικό άρθρο)

    Πάνω από 5 χιλιάδες οπαδοί του Παναθηναϊκού δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα όπως κάνει πάντα η Θύρα 13, κάποιοι οπαδοί ήρθαν απο όλη την Ελλάδα εκπροσωπώντας τους συνδέσμους τους, όλοι μαζί στη μεγάλη γιορτή.

    Στη γιορτή έδωσαν το παρών όπως σας είχαμε πει(πλην του Φερέιρα που είχε ίωση) οι παλαίμαχοι της ομάδας μπάσκετ, Ντέιβιντ Στεργάκος, Ανδρέας Παπαντωνίου και Απόστολος Κόντος που τιμήθηκαν και βέβαια ο μεγάλος  Ντέγιαν Μποντιρόγκα που αποθεώθηκε για αρκετά λεπτά ενώ ακούστηκε και το γνωστό σύνθημα... "Sex Droga Bodiroga" από τον κόσμο όταν ανέβηκε στη σκηνή μαζί με το γιό του.Ο Ντέγιαν με τη σειρά του δήλωσε συγκινημένος, στα Ελληνικά..."Σας αγαπάω πάρα πολύ και θα είστε στην καρδιά μου πάντα".

    Την ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκπροσώπησε ο επιχειρησιακός διευθυντής, Βαγγέλης Πέτσος, και ο υπεύθυνος ασφαλείας, Τάσος Τεντζέρης, ενώ βραβεύτηκε και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας, Ζαχαρίας Πιτυχούτης, ο οποίος τιμήθηκε με πλακέτα και δήλωσε... "Εδώ μέσα ιδρώσανε πολλοί. Πρόεδροι έβαλαν πολλά λεφτά αλλά κάποιοι έδωσαν το αίμα τους και πέθαναν για τον Παναθηναϊκό. Σε αυτούς πρέπει να έχουμε το μυαλό μας. Σας αγαπάω. Είστε οι καλύτεροι. Είστε οι αγαπημένοι μου"(κάποια στιγμή κράτησε μάλιστα και ένα καπνογόνο).

    Στην εκδήλωση ακόμα έδωσαν το παρών... ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Αχιλλέας Μακρόπουλος και δήλωσε..."Είστε μαχητές και πρέπει να είστε και ειρηνιστές. Θέλουμε να φέρνουμε νίκες. Σας ευχαριστώ πολύ που με καλέσατε. Θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθάω τον Ερασιτέχνη και όλα τα τμήματα του".Εκεί ήταν ο έφορος του τμήματος πόλο, Νίκος Πλυτάς, όπως και η ομάδα πόλο, ενώ αρχηγός Γιώργος Τσόκας δήλωσε..."Αν εμείς φαινόμαστε πρωταγωνιστές θέλω να σας πω ότι εσείς είστε οι πρωταγωνιστές. Σας θέλουμε δίπλα μας και σας ευχαριστούμε πολύ".

    Επίσης, ταν εκεί και ο αρχηγός της ομάδας βόλεϊ ανδρών, Σωτήρης Πανταλέων, που δήλωσε... "Όσο υπάρχει η 13, υπάρχει και Παναθηναϊκός. Ελπίζω κάποια στιγμή να γυρίσουμε στην Λεωφόρο. Σας υπόσχομαι ότι ποτέ δεν θα προδώσω την ομάδα", εκεί ήταν και οι γυναικείες ομάδες βόλεϊ και μπάσκετ, όπως και το τμήματα πυγμαχίας που βραβεύθηκε για το πρώτο πρωτάθλημα που πήρε μετά από 13 χρόνια.

    Κάποια στιγμή προβλήθηκε και βίντεο των οπαδών της Ραπίντ Βιέννης που έστειλαν έτσι τα χρόνια πολλά στα αδέρφια τους, ακούστηκε και το σύνθημα..."Ραπίντ Βιέννης-Παναθηναϊκός γαμ.... η Αούστρια και ο Ολυμπιακός". Στη συνέχεια κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που χάθηκαν άδικα. Επίσης τιμήθηκαν προσωπικότητες-φωνές της Θύρας 13 όπως ο Ντόκεν, που δεν μπόρεσε όμως να παραστεί λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει, αλλά και ο γιός του αδικοχαμένου "Τέξας",Θοδωρής, από το σύνδεσμο του Γκύζη.

    Προς το τέλος της βραδιάς είχαν απλωθεί τα πανό από την μοναδική στα χρονικά, τριπλή χωρογραφία που είχαν κάνει στο ντέρμπι με την Κούλα, για τα 45 χρόνια της Θύρας 13, μάλιστα οι οργανωμένοι άφησαν σαν έκπληξη πως στο ντέρμπι με τον Γαύρο στο δεύτερο γύρο θα γίνει άλλη μια  χορογραφία που δεν θα έχει γίνει πότε σε κανε να γήπεδο του πλανήτη, θα μας αφήσει άναυδους...!
    ------------------------
    -VIDEOS:





    -FOTOS:

















































































































    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad