Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΥΜΝΟΥΣ" ΦΡΕΙΤΑΣ ΓΙΑ ΖΕΣΟΥΑΛΔΟ ΦΕΡΕΙΡΑ!

    Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού και νυν της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, Κάρλος Φρέιτας, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα... 

    Αναλυτικά όσα είπε:


    Για το έργο Φερέιρα στην φετινή πορεία του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα,είπε...
    "Νομίζω ότι η φετινή πορεία του Παναθηναϊκό είναι απονομή δικαιοσύνης για έναν μεγάλο δάσκαλο του ποδοσφαίρου όπως είναι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Σε μένα δεν προκαλεί έκπληξη η φετινή εικόνα της ομάδας. Έχοντας δει στην Πορτογαλία ότι αυτός ο προπονητής ήταν σε θέση να αλλάζει προς το καλύτερο σχεδόν όσους ποδοσφαιριστές πέρασαν από τα χέρια του και να τους διδάσκει αυτό που θέλει, το θεωρούσα δεδομένο".


    Για Γόντικα και Παπαβασιλείου, είπε...
    "Γίνεται πολύ καλή δουλειά από τους ποδοσφαιριστές, αυτό φαίνεται και από κάποιον που δεν γνωρίζει πολλά. Επειδή, όμως, εγώ είχα την τιμή να δουλέψω στον Παναθηναϊκό ξέρω πόσο σημαντικοί για την λειτουργία της ομάδας είναι ο Δημήτρης Γόντικας και ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου. Και οι δύο κάνουν ότι μπορούν για την ομάδα. Δεν δίνουν απλά το 100% αλλά το... 110% για το τριφύλλι. Είναι τύχη να υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι στην δύσκολη κατάσταση του συλλόγου. Ενός συλλόγου που είμαι περήφανος για το γεγονός ότι υπήρξα κομμάτι του".


    Για τον Λέτο, είπε...
    "Ο Λέτο πραγματικά κάνει μια φανταστική χρονιά, παίζοντας σε μια διαφορετική θέση που του ταιριάζει. Ήταν και είναι ταλαντούχος. Είδα κάποια ματς της ομάδας και ξεχώρισα τον Μπουμσόνγκ, τον Κατσουράνη που είναι... ορχήστρα στην μεσαία γραμμή. Ο Ζέκα επίσης κάνει πολύ καλά πράγματα ενώ βλέπω πολύ βελτιωμένους τον Σιμάο και τον Κλέιτον. Όλη η ομάδα πάει καλά, η μπάλα φτάνει σωστά στον Λέτο που... τελειώνει την δουλειά. Εύχομαι ο Παναθηναϊκός να συνεχίσει έτσι και στο τέλος να κατακτήσει το πρωτάθλημα που τόσο πολύ το έχει ανάγκη".


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad