Header Ads

  • Breaking Green News

    ΖΟΤΣ "ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ"

    Άστραψε και βρόντηξε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά το τέλος του αγώνα με τον ΑΓΟΡ, μίλησε για την κακή απόδοση των παιχτών του, τους διαιτητές και την κλήρωση της Ευρωλίγκα...

    Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

    "Χρόνια πολλά και καλές γιορτές. Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο. Προετοιμαστήκαμε πολύ σοβαρά για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Το Ρέθυμνο είναι μια ομάδα που παίζει πολύ επιθετικά σε άμυνα και επίθεση. Ιδιαίτερα γιατί αμύνεται σε όλο το γήπεδο και αλλάζει συνεχώς την άμυνα του.

    Επιθετικά έχουν επιλέξει να χρησιμοποιούν τις ατομικές τους ικανότητες και για τον τρόπο αυτό που παίζουν και για αυτό που κάνουν τους αξίζουν συγχαρητήρια. Για το Ελληνικό πρωτάθλημα δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχει ομάδες σαν το Ρέθυμνο. Φοβερή ατμόσφαιρα στο γήπεδο και στις δυο πλευρές. Συγχαρητήρια και στους φίλους του Παναθηναϊκού που μας συμπαραστάθηκαν. Τους έχει ανταμείψει το θέαμα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας που κέρδισαν στο τέλος αλλά και στην ανταγωνιστικότητα των αντιπάλων".


    Για τη διαιτησία του αγώνα, είπε:
    "Διάφορες αμφισβητούμενες φάσεις είχαμε. Στην Ευρωλίγκα υπάρχει το ίντσταντ ριπλέι που βοηθάει τον διαιτητή για να πάρει την σωστή απόφαση, αλλά και το κοινό. Είναι μια πού μεγάλη βοήθεια. Σε κάθε μιτινγκ το ζητάμε στην Ελλάδα, μας υποσχέθηκαν ότι θα υπάρξει και στην Ελλάδα γιατί είναι καλό για όλους μας. Ουσιαστικά θα κάνει την δουλειά των διαιτητών σε αυτή τη φάση πιο εύκολη. Επαναλαμβάνω, ότι αυτά έχουν να κάνουν σε ότι έχουν να κάνουν με το χρονόμετρο.

    Για το αν μετράει ή όχι ένα σουτ. Δεν έχω καμία αμφιβολία για την θέληση να παίξουν οι διαιτητές ένα δίκαιο παιχνίδι και αυτό είναι δεδομένο από την αρχή του αγώνα. Δυστυχώς, όμως το επίπεδο της διαιτησίας σήμερα δεν ήταν σε αυτό το επίπεδο που το παιχνίδι ζητούσε. Είναι λογικό όλος ο πάγκος να αντιδρά στη συγκεκριμένη φάση. Ήταν τόσο εμφανέστατη που δέχθηκε την τεχνική ποινή ο πάγκος μας γιατί ο Ράιτ βγάζει ξεκάθαρα την μπάλα έξω. Αν το κριτήριο ήταν αυτό θα έπρεπε να σφυριχτούν πάνω από 20 τεχνικές".

    Για την κλήρωση του Top16 της Ευρωλιγκα,είπε:
    "Δεν έχουμε καμία ελπίδα να συνεχίσουμε στην Ευρωλίγκα αν κάποιοι παίκτες που παίζουν άσχημα αυτή τη περίοδο δεν βελτιωθούν και δεν βοηθήσουν την ομάδα".

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad