Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΑΡΗ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΡΜΑΝΙ

    Μέτα και τη σημαντική νίκη-πρωτιά απέναντι στον Άρη με 68-72, ο Εξάστερος μπορεί να έχει το μυαλό του στο πρώτο παιχνίδι για το Top16 με την Αρμάνι Μιλάνο μεσοβδόμαδα... 


    Πρωτεργάτες για τους πράσινους στη νίκη επί του Άρη, ήταν οι Μάικ Μπατίστ με 21 πόντους και ο αρχηγός Δημήτης Διαμαντίδης, πολύ καλοί ήταν επίσης και οι Σμιθ με 9 και Σάρας με 7 πόντους αντίστοιχα.

    Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι, το μαρτυράει και το σκορ. Αλλά οι πρωταθλητές έδειξαν χαρακτήρα στο τέλος και πήραν άλλο ένα διπλό που τους κρατάει πρώτους στη βαθμολογία.


    Στα του αγώνα...

    Στα τρία πρώτα δεκάλεπτα και οι ομάδες ήταν κοντά στο σκορ, προπασθώντας η μια την άλλη να ξεφύγει και να πάρει ένα ασφαλές προβάδισμα στο σκορ. Ο αγώνας κράταγε το φίλαθλο σε αγωνία  από το πρώτο ως το τελευταίο δευτερόλεπτο, με τον Άρη να παλεύει σαν γηπεδούχος, αλλά δεν μπόρεσε απέναντι στην αρμάδα του Ζοτς.

    Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο, συγκλονιστική ήταν η εξέλιξη, με τον Διαμαντίδη να βάζει τον Παναθηναϊκό μπροστά με σκορ 60-63  με τρίποντο μόλις 3' λεπτά και 28'' δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα. Ο Άρης ισοφάρισε στο σκορ 68-68 ενώ απέμεναν 1'45'' για να κριθεί το ματς στις... λεπτομέρειες και με τον Μπατίστ ν' αναδεικνύεται μορφή του αγώνα.

    Ο Μάικ ήταν ο παίκτης-κλειδί για τους πρωταθλητές, καθώς πέρα από τους 21 πόντους του ήταν εκείνος που πρωταγωνίστησε σε όλες τις κρίσιμες φάσεις. Με δικό του καλάθι ο Παναθηναϊκός πέρασε 68-70 στο 1' λεπτό και 37'' δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα. Με δική του άμυνα επάνω στον Μαυραειδή ο Παναθηναϊκός κέρδισε κατοχή, 35'' δευτερόλεπτα πριν το τέλος. Με δική του "ενέργεια" οι πρωταθλητές ξαναπήραν την κατοχή μετά από άστοχο σουτ του Σάρας και ο Περπέρογλου κέρδισε φάουλ, 8'' δευτερόλεπτα πριν το τέλος.

    Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού αστόχησε και στις δύο βολές αλλά στη συνέχεια η δική του άμυνα έδωσε νέα κατοχή μπάλας στην ομάδα του. Η μακρινή πάσα του Καλάθη βρήκε τον Μπατίστ... μόνο με το καλάθι και το κάρφωμα του γίγαντα Μάικ έγραψε το τελικό σκορ με χαι-λάιτ το κάρφωμα και τελικό σκορ 68-72!

    *Αξίζει να πούμε πως, ο Δημήτρης Διαμαντίδης είναι από χθες ο 8ος παίκτης στην ιστορία του πρωταθλήματος Α1 με περισσότερα από 400 τρίποντα στην καριέρα του.


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad