Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ

    Η αποστόλη των πράσινων έφτασε στα Γιάννενα για τον αγώνα με τον ΠΑΣ, εκεί είχαν μια πολύ θερμή υποδοχή από τους οπαδούς...

    Περίπου 80 άτομα(μπορεί να ειναι λίγα, αλλά το πράσινο στοιχείο απο την πόλη της Ηπειίρου δεν λείπει!) όταν έφτανε το πούλμαν της Αποστόλης, φώναζαν συνθήματα για το πρωτάθλημα και κατά του Ολυμπιακού, επίσης ακούστικαν ... ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ και το ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΈ!

    Οι οπαδοί ζητούσαν τη νίκη στο γήπεδο των Ζωσιμάδων την Κυριακή, μάλιστα το πούλμαν σταμάτησε και κατέβηκαν κάποιοι ποδοσφαιριστές να χαιρετίσουν, όταν κατέβηκε ο Λέτο έγινε ένας ψιλοπανικός, του ζητούσαν να συνεχίσει να σκοράρει και πολλοί από αυτούς έβγαλαν και πολλές φωτογραφίες μαζί του, ενώ και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα άκουσε πολλά καλά. Στη συνέχεια το πούλμαν κατευθύνθηκε προς το ξενοδοχείο.

    Δεν αποκλείεται αύριο πριν τον αγώνα οι οπαδοί να συνοδεύσουν το πούλμαν από το ξενοδοχείο μέχρι και το γήπεδο για ακόμα μεγαλύτερη στήριξη και ενθάρρυνση για να πάρει η ομάδα μια ακόμα πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη!

    Εditorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad