Header Ads

  • Breaking Green News

    ΜΠΑΤΙΣΤ: "ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ" (VIDEO)

    Συνέντευξη παραχώρησε για τον Παναθηναϊκό ο Μάικ Μπατίστ, στο επίσημο σαιτ της Ευρωλίγκας, με αφορμή την έναρξη των αγώνων για το Top16...

     Για τη δουλεία που γίνεται στην ομάδα και τους συμπαίχτες του, είπε: 
    "Πάντα ο ένας είναι πρόθυμος να βοηθήσει τον άλλο στο παιχνίδι κι όχι μόνο στο παρκέ, αλλά κι εκτός. Πάντα κάποιος θα είναι εκεί για τον άλλο, θα βγούμε για φαγητό για να μιλήσουμε και είναι σημαντικό αυτό, είμαστε οικογένεια. Αυτό ξεκινάει από τον κόουτς και φτάνει στον τελευταίο παίκτη κι αυτό είναι που μας κάνει κι έχουμε επιτυχία, γιατί πάντα θα κάνουμε τα πάντα ο ένας για τον άλλο για να έρθει εδώ και να δουλέψει σκληρά ώστε να πετύχει".


    Για το ποιο είναι το μυστικό επιτυχίας, ώστε ο Παναθηναϊκός να είναι ανταγωνιστικός,είπε: 
    "Η ομάδα έχει πολύ καλή οργάνωση, κρατήσαμε και φέτος τον βασικό κορμό όπως εμένα, τον Διαμαντίδη, τον Τσαρτσαρή ενώ ήρθαν παίκτες με εμπειρία".


    Για  την περσινή κατάκτηση της Ευρωλίγκας, είπε:
    "Το γεύτηκα για πρώτη φορά το 2007... είναι κάτι που όλοι οι παίκτες θέλουν να το ζήσουν, είσαι στην κορυφή όταν άλλοι είναι στον πάτο.
    Όταν κέρδισα το πρώτο, κάθε χρόνο ήθελα να είμαι σε υψηλό επίπεδο. Μπορεί να μην έχουμε κάθε χρόνο καλή χρονιά, για παράδειγμα το 2007 τα καταφέραμε, το 2008 όχι .... αλλά είναι η πιο γλυκιά χαρά που μπορείς να γευτείς".

    VIDEO:




    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad