Header Ads

  • Breaking Green News

    ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΚΑΙ Η ΟΡΜΗ ΕΦΕΡΕ ΤΗ ΝΙΚΗ! (VIDEO)

    Νίκη βάλσαμο στο 88' λεπτό με γκολ του Κατσουράνη, για τον Παναθηναϊκό, που παραμένει σε τροχιά τίτλου... 

    Στο πρώτο ημίχρονο το έκανε ντέρμπι, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο με πείσμα και ψυχή, νίκησε το παράρτημα της Δράμας 1-0. 

    Έχει μέταλλο αυτός ο Παναθηναϊκός και δεν το βάζει κάτω εύκολα, παλεύει μέχρι το τέλος και βγαίνει νικητής σε όποια εμπόδια, όπως το ταμπούρι του κόκκινου παραρτήματος.


    Αναλυτικά ο αγώνας ημίχρονο,ημίχρονο...

    Στο πρώτο ημίχρονο, πολύ νωθρή η ανάπτυξη των πράσινων, είτε από δεξιά, είτε από αριστερά, οι Λέτο και Σπυρόπουλος δεν μπορούσαν να βρουν λύσεις για σωστές επιθέσεις. Ειδικά ο Αργεντινός ήταν καλυμμένος συνέχεια με 2-3 παίχτες της Δόξα Δράμας, έτσι ήταν δύσκολα ακόμα και να δημιουργήσει παιχνίδι όταν γύριζε στο κέντρο για να πάρει μπάλα.  


    Γενικά το πρώτο ημίχρονο κύλισε σε πολύ αργό ρυθμό, οι πράσινοι με πρωτοβουλίες Κουίνσι, Κλέιτον και έναν ανύπαρκτο Τοτσέ επιθετικά, δεν έφερε κάποιο αποτέλεσμα, όταν και οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με 10 παίχτες πίσω από το κέντρο και έναν στην επίθεση. Ο Καρνέζης έβγαλε το ημίχρονο χωρίς να απειληθεί, σκορ πρώτου ημιχρόνου 0-0. 

    Στο δεύτερο ημίχρονο όλα ήταν προς το καλύτερο για την ομάδα του Φερέιρα. μπήκαν με πείσμα, επιθετικότητα και ορμή για να μπει το γκολ της νίκης. Οι πράσινοι είχαν κατοχή 70% και έκαναν ευκαιρίες, άλλα ο χρόνος περνούσε χωρίς κάποιο γκολ.

    Ο Πορτογάλος τεχνικός αποφασίζει να ρισκάρει, κάνει αλλαγές ώστε το σχήμα να είναι πιο πολύ επιθετικό, αρχικά πέρασε στον αγώνα τον Μαυριά στη θέση του Κουίνσι και στη συνέχεια  τους Καραγκούνη και Πετρόπουλο στις θέσεις των Μαρίνο και Τοτσε αντίστοιχα.

    Μετά το 75' λεπτό η πίεση ήταν πιο μεγάλη από τους πράσινους, είχαν κλείσει στην περιοχή, τους φιλοξενούμενος, μέχρι να φτάσουμε στο 88' λεπτό, υστέρα από πολιορκία στην περιοχή των φιλοξενουμένων και σουτ του Μαυριά, η μπάλα παει στον Κατσουράνη και με δυνατό σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, λυτρώνοντας τους πράσινους και έξαλλοι πανηγυρισμοί στις εξέδρες, τελικό σκορ 1-0!

    Άλλη μια νίκη του Παναθηναϊκού που στεναχώρησε πολλούς στον Πειραιά, αφού ούτε το παράρτημα της Δράμας μπόρεσε να σταματήσει τους πράσινους να φτάσουν στην νίκη!!!

    *Μηδέν τελικές για τη Δόξα Δράμας.
    -----------------------------------------------
    -VIDEO:



    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad