Header Ads

  • Breaking Green News

    ΔΟΞΑΣΤΕ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!

    Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει αυτόν τον Παναθηναϊκό και τους παίκτες του Φερέιρα, που δεν γνωρίζουν εμπόδια, κόντρα σε όλους καταφέρνουν να βγαίνουν νικητές... 

    Δόξα σε αυτή την ομάδα! Ένα και να καίει από τον Τοστε, νίκη 0-1 για το τριφύλλι που τον κρατάει στο στο +5 από τον δεύτερο ανύπαρκτο Λιμανίσιο...!

    Δεν ήταν καλοί οι πράσινοι στο πρώτο ημίχρονο, σε ένα γήπεδο χωράφι. Στο δεύτερο παρουσιαστικόν πιο καλοί και έφτασαν στη πολύτιμο διπλό!

    Ο Φερέιρα δήλωσε στη nova αμέσως μετά τη λήξη...
    "Ήταν μία δίκαιη νίκη που την αξίζαμε. Ήταν δύσκολη σε έναν δύσκολο για να παίξεις αγωνιστικό χώρο. Παίξαμε απέναντι σε μία ομάδα σοβαρή και μαχητική που δεν το βάζει κάτω από την αρχή έως το τέλος του παιχνιδιού.Όταν παίζουμε για τον τίτλο δεν θα πρέπει να επιτρέπουμε στον εαυτό μας να χάνουμε γκολ. Όταν το κάνουμε αυτό μας δυσκολεύει περισσότερο".


    Ο αγώνας ημιχρονό, ημιχρονό...

    Το πρώτο ημίχρονο δεν ξεκίνησε με ιδιαίτερο ζήλο από τους παίχτες του Παναθηναϊκού, αρκετά νωχελικοί, χωρίς πάθος στο παιχνίδι τους, έκαναν πολλά λάθη τις πάσες και ας ήταν σε κοντινή απόσταση.

    Στα πρώτα 2' λεπτά σε μια επίθεση των πράσινων υπάρχει μια φάση που ελέγχετε, καθώς έχει σηκωθεί οφ-σαιτ στον Τοτσε,σε πρώτη μάτια δεν είναι οφ-σαιτ.

    Οι πράσινοι δεν έκαναν πολλές φάσεις στη συνέχεια καθώς όλες η επιθέσεις τους ήταν λάθος στην ανάπτυξη και στην τελική πάσα. Στο 35' λεπτό οι πράσινοι κάνουν την πρώτη κλασική ευκαιρία τους, όταν από δεξιά ο Βύντρα σεντράρει μέσα στην περιοχή, αλλά ο Κλέιτον δεν σούταρε εύστοχα με αποτέλεσμα ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων να μπλοκάρει.

    Επόμενη φάση για το Τριφύλλι γίνετε στο 44' λεπτό, ο Κλειτον βγάζει μια εξαιρετική μπαλιά για τον Βυντρα αλλά αυτός δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, τελικό σκορ ημιχρόνου 0-0.

    Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίχτες του Φερειρα παρουσιάστηκαν πιο φιλότιμοι στο παιχνίδι τους, πίεζαν και ήθελαν το γκολ, αυτό ήρθε στο 58' λεπτό,ο Κουίνσι σέντραρε για τον Τοτσε μέσα στην περιοχή, ο τελευταίος δεν αστοχεί και κάνει το 0-1.

    Μετά το γκολ οι πράσινοι, πιο κοντρολαρισμένοι, ελέγχουν το παιχνίδι και πίεζαν και για δεύτερο γκολ. Στο 67'λεπτο ο Κουίνσι φεύγει από δεξιά μέσα στην περιοχή δεν γύρισε σωστά τη μπάλα και οι αμυντικοί τις Δράμας βγάζουν κόρνερ. Στο 73' λεπτό ο Τοτσε χάνει απίστευτη ευκαιρία μέσα από τι μικρή περιοχή για να κάνει το 0-2 και να τελειώσει το ματσάκι.

    Στο 77' λεπτό ο Μαυριάς περνάει στη θέση του "κακού" Κατσουράνη που δεν βοήθησε ιδιαίτερα στον αγώνα. Άλλη μια αλλαγή που έχει σημασία για τους Πράσινους, καθώς στο 84' λεπτό ο Λάζαρος μετά από 6,5 μήνες παίζει σε αγώνα.

    Τα τελευταία λεπτά είναι διαδικαστικά, οι πράσινοι έχουν κατοχή μπάλας και διαχειρίζονται σωστά το υπέρ τους σκορ. Στις καθυστερήσεις ο Τοτσε χάνει άλλη μια καλή ευκαιρία για το δεύτερο γκολ, υστέρα από γύρισμα του Κλέιτον στην περιοχή. Τελικό σκορ 0-1, 9η συνεχόμενη νίκη για τον Παναθηναϊκό στο δρόμο για το πιο μάγκικο πρωτάθλημα!!!


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad