Header Ads

  • Breaking Green News

    ΦΕΡΕΙΡΑ: "ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ"

    Προβληματισμένος ο Ζεσουάλδο Φερέιρα με όσα γίνονται παρασκηνιακά κατά του Παναθηναϊκού, που αναγκάστηκε με δηλώσεις του να πωρώσει ακόμα πιο πολύ τους παίχτες...

    Πιο συγκεκριμένα στην ομιλία που είχε με τους παίχτες του το Σάββατο, τους είπε να τα δίνουν όλα σε κάθε αγώνα γιατί πολεμάνε "διάφοροι" τον Παναθηναϊκό.

    Χαρακτηριστικά τους είπε...
    "Δεν καταλαβαίνω πως γίνεται η Λίγκα να κάνει επίθεση στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού που αποτελεί μέλος του συνεταιρισμού! Θέλω να πούμε δύο πράγματα ξανά για όλα αυτά που γίνονται. Θέλω να είστε δυνατοί, να φανείτε δυνατοί στις ξεκάθαρες επιθέσεις του αντίπαλου μας. Είναι φανερό πως όλοι είναι εναντίον μας. Πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει. Να παλέψουμε με μεγαλύτερο πάθος και δύναμη"

    Για τον κρίσιμο αγώνα, ο Πορτογάλος ετοιμάζει κάποιες αλλαγές, στην κορυφή της επίθεσης ο Τοτσε, σε ελεύθερο ρόλο ο Κλέιτον και στις δυο πτέρυγες οι Κουίνσι και Ζεκά. Στην Αποστόλη είναι οι... Καρνέζης, Καπίνο, Ιωαννίδης, Μαρίνος, Σαριέγκι, Μπιάρσμιρ, Σιμάο, Κατσουράνης, Ζέκα, Κουίνσι, Κλέιτον, Τοτσέ, Βιτόλο, Χριστοδουλόπουλος, Μαυρίας, Πετρόπουλος, Κατσουράνης, Βύντρα και ο Ταμπάκης ως τριτος τερματοφυλακας!


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad