Header Ads

  • Breaking Green News

    ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΑΒΒΑ!

    O ANTIred γράφει: Πάλι την εμφάνιση του έκανε ο γραφικότατος Σάββας, μετά την ήττα της ομαδούλας του, βγήκε να κλάψει και να κατηγορεί τους πάντες για αδικίες...

    Όταν δεν μπορεί το καφενείο τους, βγαίνει και λέει τις γνωστές, μίζερες, κόκκινες μπαρούφες. 

    Χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του...

    "Θέλουν να δώσουν το πρωτάθλημα στους ανύπαρκτους...
    Ο Ολυμπιακός όπως έχει μάθει να κερδίζει τα πάντα έτσι έχει μάθει και να χάνει. Συγχαρητήρια στην Ξάνθη, που δεν φταίει σε τίποτα για το σημερινό έγκλημα κατά του Ολυμπιακού. Αυτό ήταν το έβδομο συνεχόμενο έγκλημα"


    "Για όλα φταίει ο Πιλάβιος και η ΚΕΔ που θέλει να δώσει το πρωτάθλημα στους ανύπαρκτους. Ο κ. Μαρινάκης δεν αξίζει να επενδύει τα λεφτά του σε αυτό το πρωτάθλημα γιατί επενδύοντας στον Ολυμπιακό αναβαθμίζει και όλο αυτό το πρωτάθλημα. Ας τα δίνει στους απόρους καλύτερα".

    1ον: Ανύπαρκτος είσαι εσύ και το καφενείο που έχει ο πρόεδρος σου, μόνο εσείς, κλάψτε παρέα!!!

    2ον: Για πιο έγκλημα μιλάει; Για τα εγκλήματα που κάνει η ομάδα του και οι εκάστοτε πρόεδροι, κάθε Κυριακή εδώ και 15 χρόνια θα μας πει; Σε αυτά μοκο ο Σάββας, δεν υπάρχει μιλιά.

    3ον: Ότι έχει κερδίσει η ομάδα σας είναι βρόμικα και πέτσινα, αρα δεν έχετε κερδίσει τίποτα ποτέ με την άξια σας!

    4ον: Τα λεφτά καλύτερα να τα δώσει στα άπορα σαπάκια αυτής ψευτοομάδας που έχετε...! Καμία επένδυση δεν έχει κάνει ο Βαγγέλας στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, αντίθετα το έχει βάλει πιο πολύ μέσα στο βούρκο από τη μέρα που μπήκε στο ποδόσφαιρο, αυτή είναι η αλήθεια και την κρύβετε από τα πρόβατα σας!!!!


    Βάλτε πούδρες εκεί στο λιμάνι, γατί το τσούξιμο θα συνεχιστεί...

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad