Header Ads

  • Breaking Green News

    ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ: "ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ..."

    Μετά από μήνες ο Ανδρέας Βγενόπουλος πήγε στο ΟΑΚΑ για να δει τον Παναθηναϊκό...

    Κατά την άφιξη του στο γήπεδο δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις, όμως κατα την αποχώρηση του και ενώ ο Παναθηναϊκός ανέβηκε μόνος πρώτος στη βαθμολογία. Μέτα από σχετική ερώτηση, είπε την ατάκα του στους δημοσιογράφους... "Δε βλέπετε ότι βοηθάμε; Εμείς είμαστε εδώ...".


    Ούτε ο Δημήτρης Γόντικας έκανε πολλές δηλώσεις αποχωρώντας από το γήπεδο, όπου δίπλα δίπλα στα επίσημα μαζί με τον Βγενόπουλο, αρκέστηκε όμως να απαντήσει με ανεβασμένη διάθεση στον Σάββα Θεοδωρίδη και στους "κύκλους" της κόκκινης ΠΑΕ, για τα περί ανύπαρκους που είπαν μετά την Ξάνθη, λέγοντας... "Προσέξτε μόνο μην πάρουν πρωτάθλημα οι ανύπαρκτοι".

    Ο Παλαίμαχος τερματοφύλακας και μέλος του Δ.Σ του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, απάντησε με πιο πολύ επιθετικό ύφος στον γραφικό Θεοδωρίδη, χαρακτηριστικά είπε... "Ας κοιτάνε κάποιοι τις ομάδες τους. Οι γραφικοί που λένε ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι δίκαια στην κορυφή της βαθμολογίας, να δουν τη δική τους ομάδα και να αφήσουν τον Παναθηναϊκό ήσυχο. Εμείς παίζουμε κάθε εβδομάδα ντέρμπι".


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad