Header Ads

  • Breaking Green News

    ΦΕΡΕΙΡΑ: "ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΚΟΡΥΦΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ"

    Για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, τον αγώνα με τον Λεβαδειακό και τη συνέχεια του πρωταθλήματος μίλησε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα...
     
    Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

    Σημαντική η νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ατρόμητο, επιστρέφοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ωστόσο η ομάδα σας έχει πλέον μια πολύ μεγάλη ευκαιρία στον αγώνα της Τετάρτης απέναντι στον Λεβαδειακό, να διευρύνει τη διαφορά από τους αντιπάλους της. Η γνώμη σας για την αναμέτρηση;
    "Αυτό που είπατε είναι αλήθεια. Θα πρέπει όμως όλοι να κατανοήσουμε ότι το παιχνίδι της Τετάρτης, αποτελεί το έβδομο συνεχόμενο παιχνίδι, μέσα σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα. Ουσιαστικά, είναι το έβδομο παιχνίδι από τις 4 Ιανουαρίου που έχουμε ξεκινήσει. Βεβαίως θα πάμε στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, όμως ο βαθμός δυσκολίας θα είναι μεγαλύτερος. Θα είναι πιο δύσκολος ο αγώνας με τον Λεβαδειακό, απ' ότι ο αγώνας απέναντι στον Ατρόμητο, ο οποίος ήρθε να κάνει ένα παιχνίδι δύσκολο και μας υποχρέωσε να τρέξουμε ακόμα περισσότερο. Η ομάδα του Λεβαδειακού, έχει καλούς επιθετικούς, αλλά θα έρθει να παίξει, χωρίς να έχει τίποτα να χάσει. Εν αντιθέσει με τον Ατρόμητο, ο οποίος διεκδικεί περισσότερα και είχε πιο ισορροπημένο αγώνα".


    Στην αναμέτρηση κόντρα στην Δόξα Δράμας, ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε αρκετά στο επιθετικό κομμάτι. Πώς σκοπεύετε να διαχειριστείτε τον αγώνα απέναντι στον Λεβαδειακό; "Νομίζω ότι ο Λεβαδειακός είναι πιο δυνατή ομάδα από την Δόξα. Είναι δύσκολο να πω, πώς θα εξελιχθεί αυτός ο αγώνας. Είναι σαφές ότι ο αγώνας με τον Λεβαδειακό, θα είναι πιο δύσκολος από τον αγώνα απέναντι στον Ατρόμητο. Και βεβαίως έχουμε ένα σύντομο χρονικό διάστημα, ώστε να ανασυντάξουμε τις δυνάμεις μας, να δούμε την φυσική κατάσταση των παικτών, να ξεπεραστούν ενδεχομένως κάποια προβλήματα στην φυσική κατάσταση και επίσης να πω ότι πλέον μπαίνουμε σε μια φάση, όπου όντας πιο επιθετικοί, αρχίζουμε και εισπράττουμε περισσότερες κίτρινες κάρτες. Πρέπει να πω ότι στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό θα παίξουμε με μεγαλύτερο πάθος και μεγαλύτερη καρδιά, απ' ότι τακτική... Είναι δύσκολο όπως ξέρετε να παίζεις συνέχεια και να παραμένεις στην κορυφή".


    Τι είναι πιο δύσκολο; Να φτάνεις στην κορυφή ή να παραμένεις εκεί;
     "Θα παρομοιάσω την ερώτηση σας με την Φόρμουλα 1. Τι είναι πιο δύσκολο σε έναν αγώνα Φόρμουλα 1; Εκείνος ο οποίος πηγαίνει πρώτος για ένα χρονικό διάστημα ή εκείνος που ακολουθεί με διαφορά δυο-τριών δευτερολέπτων; Εγώ θεωρώ ότι πρέπει πάντοτε να πηγαίνουμε μπροστά, ως το τέλος. Αλλά χρειάζεται καλή φυσική κατάσταση και μυαλό. Και να συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου".


    Να περιμένουμε σύντομα την επιστροφή του Χριστοδουλόπουλου στη δράση;
    "Δεν ξέρω ακριβώς πότε θα είναι σε θέση να επιστρέψει ο Χριστοδουλόπουλος. Δεν ξέρω να σας πω...Δεν μπορώ να εκφραστώ για έναν παίκτη που για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, ήταν τραυματισμένος. Θα δούμε".
    -------------------------------

    -Στην προπόνηση της Τρίτης υπήρχε "τσίτωμα" των παιχτών από τον Φερέιρα:


    Χαρακτηριστικά τους έλεγε...
    "Βλέπετε τι γίνεται εκτός γηπέδων. Έδιωξαν τον Βασάρα από τον ορισμό των διαιτητών επειδή το ήθελε ο Ολυμπιακός και έβαλαν τον Δούρο! Θα κάνουν ότι μπορούν για να μας σταματήσουν αλλά εμείς πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και με ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια".


    H 18αδα για τον αγώνα με το Λεβαδειακό...
    Στην 18άδα βρίσκονται οι Καπίνο, Καρνέζης, Σαριέγκι, Μπιάρσμιρ, Βύντρα, Μαρίνος, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Βιτόλο, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Ζέκα, Κουίνσι, Μαυρίας, Κλέιτον, Λέτο, Τοτσέ και Πετρόπουλος.


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad