Header Ads

  • Breaking Green News

    ΦΕΡΕΙΡΑ: "ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΔΩΡΑ, ΜΟΝΟ ΝΙΚΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ"

    Ζεσουάλδο Φερέιρα στην προπόνηση, τα έψαλα στους παίχτες του για την κακή απόδοση που είχαν στον αγώνα με την Κέρκυρα... 


    Ο Πορτογάλος τεχνικός, δικαιολογημένα έτριξε τα δόντια στους παίχτες του, για να μην ξανά δει χαλάρωση σε κανένα αγώνα από εδώ και μέρα, πόσο μάλλον που έχει τη δυνατότητα να περάσει πρώτος στη βαθμολογία +2, μετά τη γκέλα του Γαύρου από την Δόξα Δράμας!

    Αναλυτικά τους είπε...

    "Δεν ήμασταν καθόλου καλοί με την Κέρκυρα και αυτό δεν πρέπει να ξανασυμβεί. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παίξαμε έτσι. Αυτά τα παιχνίδια θέλουν πολύ μεγάλη προσοχή. Κερδίσαμε οριακά με 1-0 και δεν ήμασταν όσο παραγωγικοί θα έπρεπε. Σε άλλη περίπτωση μπορεί και να χάναμε βαθμούς με αυτή την εικόνα που παρουσιάσαμε".


    "Ο Ολυμπιακός μας έκανε ένα ωραίο δώρο, όπως μας είχε κάνει και με τον Αστέρα Τρίπολης. Πρέπει να προσέξουμε και να το κρατήσουμε και να μην το δώσουμε πίσω. Δεν θα χαριστεί κανείς σε εμάς. Τώρα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι για το Κύπελλο με τον Πανιώνιο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε την πρόκριση και να δούμε μετά το ματς με τα Γιάννενα εκτός έδρας".


    Editorial: (greenarea team)


    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad